Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κυρίαρχος εξ ανατολάς

9.688 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2016)

Το Nissan NV400 αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που επιδεικνύει.

Nissan αποτελεί μια από τις εταιρείες που διατηρούν –παραδοσιακά- ένα υψηλότατο μερίδιο στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και στην ελληνική αγορά και όχι άδικα. 
Η γκάμα της περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα όπως τα NV200 και NP300 Navara ενώ, μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα έχει ανακοινωθεί πως θα λανσαριστεί ένα ακόμη ολοκαίνουργιο όχημα, το NV300 που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το Primastar στην κατηγορία των ελαφρών Vans. 
Πέραν όλων αυτών όμως, στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο και το NV400, το κορυφαίο σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες ελαφρύ επαγγελματικό της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας που προσφέρεται σε εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος και μεταξονίου καθώς και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής. 
Με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 3,5t. (τουλάχιστον ως προς τις εκδόσεις του που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας), το Nissan NV400 είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 1.684 κιλά ενώ αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του κυμαίνεται από τα 7,75 – 14,13 κ.μ. 
Παράλληλα, το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας του ιαπωνικού μοντέλου είναι πληρέστατο ενώ, στο εσωτερικό του, ο σύγχρονος επαγγελματίας θα ικανοποιηθεί απόλυτα από την ευρυχωρία και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, την πολύ καλή εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων και φυσικά, έχει στη διάθεση του όλες τις απαιτούμενες λύσεις προκειμένου να καταστούν τα καθημερινά δρομολόγια του, όσο πιο άνετα, ασφαλή και αποδοτικά γίνεται. 
Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί όλα τα βασικά γνωρίσματα του NV400…