Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Nissan NV400, αποδίδει ισχύ 125 ίππων και 310 Nm ροπής.

Κινητήρας με ισχύ 125 ίππων

Την κίνηση του Nissan NV400 αναλαμβάνει ένας 4κύλινδρος, υπερτοφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2,3 λτ. που αποδίδει ισχύ 125 ίππων και μέγιστη ροπή 310 Nm η οποία είναι διαθέσιμη από τις 1.250 – 3.500 σ.α.λ.
Στην πράξη το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αθόρυβο στη λειτουργία του και σε αυτό συμβάλλει θετικά και η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας του ιαπωνικού μοντέλου. 
Ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί τα μεγάλα αποθέματα ροπής που εμφανίζει από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του ενώ πολύ καλή είναι και η συνεργασία του με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, του οποίου η αραιή κλιμάκωση των σχέσεων, επηρεάζει θετικά και την κατανάλωση καυσίμου.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως, στην παρούσα φάση, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει το NV400 και σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στον εμπρόσθιο άξονα, στοιχείο που έχει σαφή επίδραση στη μείωση του συνολικού απόβαρου του οχήματος με αποτέλεσμα τη βέλτιστη αποδοτικότητα του.

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ