Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H νέα έκδοση «Lounge» του Magelys είναι η κορυφαία επιλογή στη γκάμα των τουριστικών λεωφορείων της Iveco.

To αστικό λεωφορείο Crossway LE παρουσιάστηκε στη Busworld από την Iveco τόσο σε τριαξονικές εκδόσεις όσο και σε εκδόσεις «Natural Power» με καύσιμο το φυσικό αέριο.

Στην πρώτη περίπτωση είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και 138 επιβάτες ενώ…

… χάρη στις δεξαμενές φυσικού αερίου των 1.260 λτ., οι εκδόσεις «Natural Power» έχουν αυτονομία έως και 600 χλμ.

Σημαντικές νέες παρουσίες

Έχοντας αποσπάσει τα βραβεία «International Coach of the Year 2016» για το Magelys και «International Minibus of the Year 2017» για το Daily Tourys, η Iveco αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής λεωφορείων όλων των τύπων σε παγκόσμιο επίπεδο και στη φετινή Busworld 2017 φρόντισε να επιβεβαίωση τη φήμη της με την παρουσίαση αρκετών νέων ελκυστικών προτάσεων.

Crossway Low Entry: Έως και 139 επιβάτες και καύσιμο το φυσικό αέριο
Την πρεμιέρα του στην Busworld 2017 πραγματοποίησε το Iveco Crossway L3 στις εκδόσεις «Natural Power».  To αστικό Crossway LE NP εφοδιάζεται με τον κινητήρα φυσικού αερίου Cursor 9 που αποδίδει ισχύ 360 ίππων και 1.620 Nm ροπής ενώ, χάρη στις δεξαμενές χωρητικότητας 1.260 λτ. συνολικά (4 x 315λτ.) έχει να επιδείξει μέση κατανάλωση της τάξης των 500 – 600 χλμ. Παράλληλα, σε σχέση με τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου, τα διαστήματα μεταξύ των service είναι αυξημένα κατά 50%!  Τέλος, οι εν λόγω εκδόσεις του ιταλικού αστικού λεωφορείου, είναι σε θέση να υποστηρίξουν 39 καθήμενους σε σύνολο 92 επιβατών.  Πέραν όμως των εκδόσεων «Natural Power», το Crossway LE παρουσιάστηκε στη φετινή Busworld και σε τριαξονική έκδοση με μήκος αμαξώματος 14,5μ. που διασφαλίζει τη δυνατότητα μεταφοράς 50 επιπλέον επιβατών.  Συνολικά το 3αξονικό Crossway LE μπορεί να μεταφέρει από 104 – 138 επιβάτες αναλόγως της έκδοσης του πληρώντας φυσικά τα αυστηρότερα κριτήρια ασφάλειας, όπως αυτά που ορίζει η οδηγία R66.02 σε περιπτώσεις ανατροπής του οχήματος.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ