Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To εντυπωσιακό διώροφο Setra TopClass S 531 DT έχει συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,35!

Παράλληλα, προσφέρει άνεση και ασφάλεια επιπέδου… S-Class στους έως και 83 επιβάτες του.

Πρεμιέρα στο ευρύ κοινό για το νέο διώροφο TopClass S 531 DT

Στο περίπτερο της Setra κατά τη διάρκεια της φετινής Busworld οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της απαράμιλλης πολυτέλειας και ποιότητας κατασκευής που η γερμανική εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων.
Μεταξύ αυτών η έκδοση TopClass S 515 HDH και το Setra ComfortClass S 511 HD ενώ το –χαμηλού πλαισίου- Setra MultiClass S 415 LE αποτελεί μια επιλογή από το… πάνω ράφι για τις ενδοαστικές και περιαστικές μεταφορές. Ωστόσο, το έκθεμα που αναμφίβολα συγκέντρωσε τους προβολείς ήταν ο νέο διώροφο Setra TopClass S 531 DT, ένα εκ των κορυφαίων τουριστικών λεωφορείων σε παγκόσμιο επίπεδο.

TopClass S 531 DT: Πολυτέλεια για έως και 83 επιβάτες
Το νέο διώροφο λεωφορείο της Setra εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με φωτιστικά σώματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από λυχνίες LED καθώς και συστήματα ασφάλειας όπως τα Active Brake Assist 4, Sideguard Assist ενώ είναι και το πρώτο λεωφορείο της εταιρείας που φέρει σύστημα πυρόσβεσης στον χώρο του κινητήρα.  Πέραν αυτού, με μήκος 14μ. είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο εσωτερικό του για έως και 83 επιβάτες, την ίδια στιγμή που ο αεροδυναμικός συντελεστής του αμαξώματος του περιορίζεται στο μόλις 0,35! Τέλος για την κίνηση του Setra S 531 DT επιστρατεύεται ένας 6κύλινδρος κινητήρας 12,8λτ. με ισχύ 510 ίππων και 2.500 Nm ροπής με τεχνολογίες όπως τα συστήματα «Predictive Powertrain Control», «Eco Driver Feedback» ενώ τέλος, το επίπεδο της ποιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους είναι αντίστοιχο με αυτό της Mercedes-Benz S-Class.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ