Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

… το Magelys Lounge προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης για τους επιβάτες του

Magelys Lounge: Η κορυφαία επιλογή!

Η έκδοση «Lounge» του Iveco Magelys αποτελεί την κορυφαία επιλογή στη γκάμα των τουριστικών λεωφορείων της ιταλικής εταιρείας και διακρίνεται για το πλούσιο εξοπλισμό καθώς και στοιχεία όπως η πανοραμική οροφή.
Το νέο Magelys Lounge συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ελιτίστικων προτάσεων της κατηγορίας με τεράστιες γυάλινες επιφάνειες που επεκτείνονται στην οροφή του οχήματος με ειδικά panels που διασφαλίζουν τον άπλετο –φυσικό- φωτισμό του χώρου για τους επιβάτες. Παράλληλα, η εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με 16 ειδικά καθίσματα 4 αστέρων με επένδυση από δέρμα με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και υποπόδια καθώς και πολλαπλές ακόμη παροχές για τους επιβάτες όπως σύνδεση Wi-Fi, οθόνες υψηλής ευκρίνειας, παροχές ρεύματος και θύρες USB. Σε ότι αφορά στον κινητήρα του, το Magelys Lounge έχει να επιδείξει τον Cursor 9 των 400 ίππων με σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων Hi-SCR, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο «Traxon» των 12 σχέσεων με αυξημένα διαστήματα συντήρησης κατά 50%.
Τέλος, κορυφαίο είναι και το επίπεδο ασφάλειας χάρη στην ύπαρξη προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Advanced Emergency Braking (AEBS), Lane Departure Warning System (LDWS), Adaptive Cruise Control (ACC) και Emergency Brake Assist (EBA).

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ