Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εντυπωσιακή σχεδιαστικά νέα γενιά του Neoplan Tourliner έδωσε το παρόν στη Busworld 2017.

Η κορυφαία σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού συνδυάζεται με τον πλούσιο εξοπλισμό και τις πολλαπλές παροχές για τους επιβάτες.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το 2017 για το Neoplan Skyliner καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 έτη από την πρώτη παρουσίαση του.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά της εσωτερικής του σχεδίασης είναι η σχεδόν διάφανη οροφή του πάνω διαζώματος.

Neoplan: Στο επίκεντρο τα μοντέλα Tourliner & Skyliner

Μεγάλης σημασίας ήταν η φετινή Busworld για τη Neoplan καθώς πέραν της παρουσίασης της εντυπωσιακής –σε όλους τους τομείς- νέας γενιάς του Tourliner, η εταιρεία παρέδωσε κατά τη διάρκεια της έκθεση το Νο 5.000 Neoplan Skyliner στον ιδιοκτήτη του, μισό αιώνα μετά την πρώτη παρουσίαση του διώροφου εκπρόσωπου της.

Nέο Tourliner: «Βροντερό» παρόν
Το νέο Tourliner δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το περίπτερο της Neoplan στην φετινή Busworld καθώς αποτελεί το κορυφαίο και πιο σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο της γερμανικής εταιρείας και μια εκ των πιο καινοτόμων επιλογών της κατηγορίας του.
Η επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος, η κορυφαία αεροδυναμική και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνδυάστηκαν στο περίπτερο της Neoplan με μια έκδοση που έφερε διάταξη καθισμάτων 2+1 στο εσωτερικό της με «VIP» καθίσματα για έως και 30 επιβάτες.
Παράλληλα, στον εξοπλισμό του συγκαταλέγονταν πολλαπλές κάμερες καθώς και προηγμένα συστήματα ασφάλειας.
Ο κινητήρας των 420 ίππων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων MAN TipMatic τέλος, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις διευκολύνοντας το έργο του οδηγού.

Skyliner: 50 έτη ιστορίας, 5.000 οχήματα!
Tο 2017 αποτελεί ένα έτος – ορόσημο στην ιστορία του επιβλητικού, διώροφου, τουριστικού λεωφορείου της Neoplan καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 έτη από την πρώτη παρουσίαση του. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Busworld 2017 η εταιρεία είχε προγραμματίσει την παράδοση του υπ’ αριθμ. 5.000 Neoplan Skyliner!
Όπως είναι φυσικό, οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια εντυπωσιακή έκδοση του Skyliner με το τμήμα MAN Bus Modification Center να ενσωματώνει σε αυτό έναν… μίνι συνεδριακό χώρο στο πίσω μέρος του κάτω διαζώματος καθώς και  επιπλέον τέσσερα… καθιστικά, μια κουζίνα σε σχήμα «L», ένα υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων και μια ειδική τουαλέτα αεροπορικού τύπου.
Πέραν όλων αυτών, οι νέες επενδύσεις και τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους του χώρους του διώροφου Skyliner συνδυάζονται ιδανικά με την σχεδόν διάφανη οροφή του πάνω διαζώματος.
Συνολικά, το Skyliner είναι σε θέση να φιλοξενήσει 76 επιβάτες παρέχοντας τους ανέσεις και ασφάλεια… VIP επιπέδου ενώ ο κινητήρας των 500 ίππων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο MAN TipMatic με λειτουργία «Easy Start» απλουστεύουν τον χειρισμό του οχήματος. Επιπρόσθετα, το Neoplan Skyliner εφοδιάζεται με συστήματα όπως τα LGS, EBA, ACC, MAN Attention Guard ενώ εκτός του συστήματος ανίχνευσης καπνού στον χώρο για τις αποσκευές, έχει προβλεφθεί και ειδικό σύστημα πυρόσβεσης στον χώρο του κινητήρα.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ