Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania παρουσίασε στη Busworld 2017 το Interlink με υβριδικό σύστημα κινητήρων.

Scania: Στόχος η μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου

Η φετινή παρουσία της Scania στη Busworld συνδυάστηκε με το λανσάρισμα πολλαπλών νέων λύσεων και μοντέλων για όλους τους τύπους οδικών επιβατικών μεταφορών, που εφοδιάζονται με πρωτοποριακά συστήματα κινητήρων οι οποίοι, είτε κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου (Diesel, Bio-Diesel, HVO, CNG κ.ο.κ.) είτε είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητοι.  Μεταξύ των εκθεμάτων της σουηδικής εταιρείας ξεχώρισαν πάντως το νέο Scania Interlink LD Hybrid και το ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο Scania Citywide Electric.

 Interlink LD Hybrid: Με –όλους- τους τύπους καυσίμου!
Η νέα υβριδική έκδοση του λεωφορείου Scania Interlink LD με μεσαίο ύψος δαπέδου, έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα του εν λόγω μοντέλου σε ότι αφορά τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών τύπων καυσίμου.
Συγκεκριμένα, το Interlink έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής με δυνατότητα χρήσης καυσίμων όπως το πετρέλαιο κίνησης, το bio-diesel, τα HVO, το CNG ενώ πλέον, στην υβριδική του έκδοση εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα (με καύσιμο το bio-diesel ή τα HVO), χωρητικότητας 9λτ. που αποδίδει ισχύ 320 ίππων και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.  Το εν λόγω μοντέλο προορίζεται για χρήση σε αστικές ή περιαστικές διαδρομές και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες. Το μήκος του αμαξώματος του κυμαίνεται από τα 12 – 15μ. ενώ είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 71 επιβάτες καθώς και ειδικά αμαξίδια ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ