Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Lion’s Coach πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην φετινή Busworld σηματοδοτώντας την απαρχή της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της μάρκας.

Το MAN Lion’s Intercity έδωσε το παρόν στη φετινή Busworld 2017.

Ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον και με μεγάλα οφέλη για τον ιδιοκτήτη του το MAN Lion’s City Hybrid διακρίνεται για τους εξαιρετικούς χώρους στο ευμετάβλητο εσωτερικό του.

MAN Buses: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Lion’s Coach και όχι μόνο…

Πολλαπλές και σημαντικές ήταν οι νέες… παρουσίες στο περίπτερο της MAN Truck & Bus καθώς αμφότερες οι μάρκες που την απαρτίζουν στον κλάδο των λεωφορείων (MAN Buses & Neoplan) επεφύλασσαν σημαντικές εκπλήξεις για τους επισκέπτες στο περίπτερο τους.  Χωρίς αμφιβολία, τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε μεταξύ άλλων το νέο MAN Lion’s Coach που πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη φετινή Busworld 2017.

Νέο Lion’s Coach: Νέα σχεδιαστική ταυτότητα
Το νέο Lion’s Coach ουσιαστικά μας αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της MAN Buses που θα υιοθετηθεί σταδιακά και από τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρείας σε βάθος χρόνου.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με μήκος 12, 1, 13,4 και 13,9μ., με δύο ή τρείς άξονες, το νέο Lion’s Coach παρουσιάστηκε σε μια -4η- έκδοση με δύο άξονες και μήκος 13,1μ. που θα λανσαριστεί προς το τέλος του τρέχοντος έτους, προσφέροντας έξι περισσότερες θέσεις επιβατών σε σχέση με την αντίστοιχη 12μετρη (2αξονική) έκδοση.
Αναλόγως της έκδοσης του, το νέο Lion’s Coach είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης σε 53 – 63 επιβάτες ενώ ο χώρος για τις αποσκευές τους κυμαίνεται από τα 11,7 – 14,3κ.μ.
Στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από λυχνίες LED (εμπρός – πίσω) αλλά και η εντελώς νέα δομή του αμαξώματος που υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ασφάλειας του πρωτοκόλλου R66.02 και είναι σε θέση να απορροφά 50% περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια μιας πρόσκρουσης αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του.
O 6κύλινδρος D2676 LOH με ισχύ 460 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του νέου τουριστικού λεωφορείου της MAN Buses συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ΜΑΝ TipMatic των 12 σχέσεων που ενσωματώνει τη λειτουργία «Easy-Start» ενώ εντυπωσιακός είναι και ο κατάλογος των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας με τα οποία εφοδιάζεται. Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε τα LGS και ΕΒΑ, το ΜΑΝ EfficientCruise με λειτουργία «EfficientRoll» που διαμορφώνει τη λειτουργία του αναλόγως της τοπογραφίας της διαδρομής που ακολουθείται, το MAN AttentionGuard κ.ο.κ.

Lion’s Intercity: Κορυφαίοι χώροι για όλους
Στο περίπτερο της MAN παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων και η έκδοση «Xtra Lite» του Intercity, ένα εξαιρετικό σε χώρους λεωφορείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αστικές, περιαστικές ή σχολικές μεταφορές.  Με δυνατότητα μεταφοράς έως και 63 επιβατών, το MAN Intercity διακρίνεται για την εξαιρετική ευελιξία του ενώ καλύπτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια που προσφέρει σε όλους τους επιβαίνοντες.
Φυσικά από τον βασικό του εξοπλισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν προηγμένες τεχνολογικά λύσεις ασφάλειας όπως το Advanced Emergency Braking System ενώ ένας 6κύλινδρος πετρελαιοκινητήρα 290 ίππων αναλαμβάνει την κίνηση του.
 
Lion’s City Hybrid: Η εξέλιξη συνεχίζεται
Από το 2010 όταν και παρουσιάστηκε το πρώτο υβριδικό αστικό λεωφορείο της MAN Buses, ήταν σε θέση να προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 30% σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβατικές εκδόσεις.  Το μήκους 11.980 χλστ. MAN Lion’s City Hybrid αστικό λεωφορείο που παρουσιάστηκε στην φετινή έκθεση διακρίνεται για την –τελευταίας γενιάς- αντιρρυπαντική τεχνολογία του υβριδικού συστήματος κινητήρων του ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία όπως η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πνευματική ανάρτηση «ECAS», τις ειδικές θύρες εισόδου – εξόδου με το ιδιαίτερα μεγάλο πλάτος κ.ο.κ.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ