Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι πιο αποδοτικοί βενζινοκινητήρες της αγοράς

5.737 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2018)

Στο ειδικό αφιέρωμα με τις επιδόσεις όλων των μοντέλων της αγοράς σε θέματα κατανάλωσης καυσίμου, σας παρουσιάζουμε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες με κινητήρες βενζίνης.

Εν αντιθέση με το πετρέλαιο κίνησης που αποτελεί μακράν την πιο διαδεδομένη επιλογή ως καύσιμο για τους κινητήρες των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων στην ελληνική αγορά, η χρήση της αμόλυβδης βενζίνης είναι αρκετά πιο περιορισμένη.
Συγκεκριμένα, μόνο η κατηγορία των Mini-Vanettes (τρία μοντέλα σε πέντε διαφορετικές εκδοχές) και η κατηγορία των Vanettes (7 μοντέλα σε 8 διαφορετικές εκδοχές) είναι διαθέσιμα με κινητήρες βενζίνης.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μοντέλα που παρουσιάζουμε διακρίνονται για τους μικρούς σε χωρητικότητα κινητήρες με τα μεγάλα αποθέματα ισχύος που τους επιτρέπουν να κινηθούν σε γρήγορους ρυθμούς τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης, διατηρώντας παράλληλα μια αρκετά χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου.
Φυσικά και εδώ ισχύει η αξίωση πως, όσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο που μεταφέρουν, τόσο περισσότερο επιβαρύνεται η μέση κατανάλωση καυσίμου ενώ, όπως πάντα, σπεύδουμε να διευκρινίσουμε πως οι τιμές που παρουσιάζουμε αφορούν στις εργοστασιακές μετρήσεις που ανακοινώνουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες.