Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι πρώτες εικόνες του νέου VW T7 Transporter

12.027 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Ανακαλύψτε τη μελλοντική γενιά «T7» του VW Transporter που αναμένεται να μοιράζεται αρκετά μηχανικά μέρη με το Ford Transit Custom σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει οι δύο εταιρείες.

Η υπάρχουσα, «T6.1», γενιά του VW Transporter παρουσιάστηκε πρόσφατα ωστόσο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήδη εξελίξει τον διάδοχο της, τη γενιά «T7», δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί επίσημα από το 2022 και μετά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν πρόσφατα οι Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ford, το νέο Μεσαίο Van τους και αντικαταστάτης των VW T6.1 και Ford Transit Custom, θα είναι… κοινό, δεδομένου ότι θα συνεργαστούν στην εξέλιξη όχι μόνο αυτού αλλά και δύο ακόμη εκπροσώπων στα Vanettes και τα Pick-Ups.
Σύμφωνα με τα πρώτες… κατασκοπευτικές εικόνες του μελλοντικού VW T7 που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, το εν λόγω μοντέλο διατηρεί το σχήμα αμαξώματος των προκατόχων του, με ορισμένες χαρακτηριστικές πινελιές ανανέωσης όπως π.χ. τα νέα μικρά παράθυρα στις εμπρός κολώνες του αμαξώματος (A pillars).
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το T7 θα είναι εκ των πρώτων οχημάτων της VW που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα «MQB» της εταιρείας, γεγονός που μεταφράζεται σε πολλαπλές τροποποιήσεις στα μηχανικά του μέρη. Φυσικά, η εν λόγω πλατφόρμα σχετίζεται άρρηκτα και με τον κλάδο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με το μελλοντικό T7 Transporter να είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει σχετική έκδοση, εκτός από τις «συμβατικές» με κινητήρες πετρελαίου αλλά και βενζίνης, που θα είναι διαθέσιμες.
Περισσότερα για το μελλοντικό VW T7 Transporter σύντομα…