Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από τις 2 – 14 Ιανουαρίου, η ομάδα Iveco Team Petronaw De Rooy, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην κατηγορία φορτηγών του Rally Dakar 2017.

Όλα έτοιμα για το Dakar 2017

2.246 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Για μια ακόμη χρονιά, η Iveco Trucks ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει στο 39ο Ράλι Ντακάρ του 2017 που ξεκινά σήμερα (2 Ιανουαρίου) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου.

Με τρεις συνολικά συμμετοχές, δύο αγωνιστικά Trakker και ένα Powerstar, η Iveco Trucks αναμένεται να δώσει για μια ακόμη χρονιά το παρόν στο Rally Dakar 2017, μέσω της αγωνιστικής ομάδας Team Petronas De Rooy, υπερασπιζόμενη τον τίτλο που απέσπασε πέρυσι για την κατηγορία των φορτηγών.
Όπως οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του φετινού αγώνα, τα πληρώματα της Iveco αναμένεται να αντιμετωπίσουν πολλαπλές αντιξοότητες κατά τη διάρκεια των 12 ημερών του αγώνα που θα έχει συνολικό μήκος 8.000 χλμ.!
Το 39ο Rally Dakar του 2017, αναμένεται να διέλθει για πρώτη φορά και από την Παραγουάη, που είναι η 29η χώρα που έχει συμπεριληφθεί στην ιστορία του αγώνα και η 5η της Ν. Αμερικής.
Μεταξύ των χαρακτηριστικών δυσκολιών που οι αγωνιζόμενοι σε όλες τις κατηγορίες αναμένεται να συναντήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίζει να αναφέρουμε τα επίπεδα υγρασίας (στην Παραγουάη κυρίως) που ανέρχονται στο 100%, τις ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 5.000μ. καθώς και οι νυχτερινές ειδικές διαδρομές με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από υπό του μηδενός έως και 45+ βαθμούς Κελσίου.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον φετινό αγώνα του Rally Dakar 2017, αναμένεται να παρουσιάσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες…