Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mazda BT-50 αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές ανά τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2020.

Βασισμένο στη νέα γενιά του Isuzu D-Max, το νέο BT-50 θα προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο της τάξης του 1,1t. ενώ…

… εξαιρετικά καλαίσθητη και με πολύ καλή ποιότητα υλικών είναι η καμπίνα των επιβατών όπου θα φιλοξενηθούν με άνεση έως και πέντε ενήλικοι.

Παρουσιάστηκε το νέο Mazda BT-50

22.052 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2020)

Βασισμένος πλέον στη νέα γενιά του Isuzu D-Max, ο νέος εκπρόσωπος της Mazda στα Pick-Up αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Mazda Motor Corporation παρουσίασε και επίσημα τη νέα γενιά του BT-50, του επιτυχημένου εμπορική (και στη χώρα μας) εκπροσώπου της στην κατηγορία των Pick-Up.
Ωστόσο, το εν λόγω μοντέλο έχει να επιδείξει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του καθώς, μετά από μια 9ετία, εγκαταλείπει πλέον το αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη της Ford (κοινά με του Ranger) και πλέον, βασίζεται στη νέα γενιά του Isuzu D-Max, το οποίο αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Mazda ΒΤ-50 θα αρχίσει να πωλείται στην αγορά της Αυστραλίας μέχρι το τέλος του 2020 ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα διατεθεί και σε περισσότερες αγορές πέραν αυτών της Ωκεανίας, της Ασίας, της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπου είχε παρουσία μέχρι τώρα.
Σε ότι αφορά στη σχεδίαση του αμαξώματος, το νέο BT-50 αποπνέει δυναμισμό και είναι πλήρως σύμφωνο με την σχεδιαστική φιλοσοφία «Kodo – Soul of Motion» της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το μήκος του αμαξώματος ανέρχεται στα 5,28μ., το πλάτος στα 1,87μ. και το ύψος στα 1,79μ., με το μεταξόνιο να ορίζεται στα 3.125 χλστ. αντίστοιχα.
Με κύκλο στροφής της τάξης των 12,2μ., οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του BT-50 είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικούς χώρους για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται στα 1.065 κιλά ενώ. Αντίστοιχα, είναι σε θέση να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t.
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, στην αγορά της Αυστραλίας θα είναι διαθέσιμο με έναν πετρελαιοκινητήρα 3,0λτ. με απόδοση 190 ίππων και 450Nm ροπής από τις 1.600 – 2.600 σ.α.λ.