Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»

Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»

Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»

  • Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»
  • Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»
  • Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»

Πειραιώς Leasing: Επιχειρήστε με τα κατάλληλα «εργαλεία»

19.754 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2024)

- Πολυετής & εξειδικευμένη εμπειρία της Πειραιώς Leasing στον κλάδο των χρηματοδοτικών μισθώσεων
- Τι είναι το Leasing & τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία
- Μισθώσεις οχημάτων & εξοπλισμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών
- Αποκτήστε τα κατάλληλα «εργαλεία» για τη δουλειά σας, πάντα με σύμμαχο την Πειραιώς Leasing

Πολυετής & εξειδικευμένη εμπειρία της Πειραιώς Leasing στον κλάδο των χρηματοδοτικών μισθώσεων

Η Πειραιώς Leasing, 100% θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς, ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε εξελίσσεται διαρκώς, κατέχοντας το έτος 2023 μερίδιο αγοράς της τάξεως του 28%, η συνολική αξία του χαρτοφυλακίου της ανήλθε σε €835 εκ. και το πελατολόγιό της απαρτίστηκε από 1.600 μισθωτές, από όλη την Ελλάδα.
 
Καλύπτοντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, με διαρκή αναβάθμιση και εξέλιξη των υπηρεσιών της, η Πειραιώς Leasing προσφέρει, μεταξύ άλλων, leasing για μεταφορικά μέσα (ελαφρά ή βαρέα φορτηγά, λεωφορεία), μηχανολογικούς εξοπλισμούς, καθώς και μηχανήματα έργου (εκσκαφείς, φορτωτές, χωματουργικά κ.ά.).

Τι είναι το Leasing & τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία

Η ευέλικτη αυτή μορφή χρηματοδότησης είναι μια σύμβαση ανάμεσα στην Πειραιώς Leasing και τον πελάτη – μισθωτή, η οποία τον οδηγεί στην απόκτηση παγίων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιεί για παραγωγικούς σκοπούς. Ο πελάτης καταβάλλοντας μηνιαία μισθώματα, καθώς και ένα προκαθορισμένο τίμημα εξαγοράς στη λήξη της σύμβασης γίνεται ιδιοκτήτης των παγίων που μισθώνει.
 
Στην εν λόγω χρηματοδοτική πρακτική η Πειραιώς Leasing αγοράζει για λογαριασμό του πελάτη τα πάγια που εκείνος χρειάζεται, από τον προμηθευτή που της υποδεικνύει. Ο πελάτης χρησιμοποιεί τα πάγια, τα οποία εν τέλει θα περιέλθουν στην κυριότητα του, χωρίς να δεσμεύει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την απόκτησή τους, καθώς η Πειραιώς Leasing χρηματοδοτεί υψηλό ποσοστό της αξίας τους και ο ΦΠΑ καταβάλλεται σταδιακά μέσω των μισθωμάτων.
 
Περαιτέρω τα τιμολόγια μισθωμάτων εκδίδονται σε άυλη μορφή, δίνεται πρόσβαση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που περιλαμβάνει επικαιροποιημένη πληροφόρηση για την σύμβαση του πελάτη, όπως το τρέχον υπόλοιπο, κινήσεις κ.α., ενώ για ορισμένους τύπους παγίων η σύμβαση υπογράφεται ψηφιακά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Μισθώσεις οχημάτων & εξοπλισμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών

Κατά περίπτωση και με βάση πάντοτε τις ανάγκες και τις δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη, η Πειραιώς Leasing προσφέρει ευέλικτες λύσεις. Ειδικότερα, υφίσταται η δυνατότητα διαμόρφωσης του προγράμματος αποπληρωμής της σύμβασης leasing βάσει των ταμειακών ροών του πελάτη, όπως για παράδειγμα εποχικά μισθώματα για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ενώ υπάρχει και η επιλογή καταβολής αυξημένων μισθωμάτων σε περιπτώσεις έκτακτης ρευστότητας, λήψης επιδότησης από κρατικό φορέα κ.ά.

Αποκτήστε τα κατάλληλα «εργαλεία» για τη δουλειά σας, πάντα με σύμμαχο την Πειραιώς Leasing

Η Πειραιώς Leasing στη μακροχρόνια πορεία της διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις χρηματοδοτήσεις λεωφορείων σε ΚΤΕΛ και τους μετόχους τους, υποστηρίζοντας το συγκοινωνιακό έργο ανά την Ελλάδα. Συνεργάζεται επίσης με πληθώρα προμηθευτριών εταιρειών στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και των μηχανημάτων έργου, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά οι εταιρείες: MAN, Mercedes-Benz, Bobcat, Caterpillar, Terex, Liebherr, JCB, Komatsu, Volvo, Scania, Peugeot, Schmitz, Fiat, Volkswagen, Toyota, Nissan, Iveco κ.ά.
 
Τέλος, η Πειραιώς Leasing στοχεύοντας στον εμπλουτισμό των λύσεων που προσφέρει, αλλά και των συνεργατών της δύναται να συνεργασθεί σε επίπεδο vendor leasing με προμηθευτές παγίων για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, αλλά και την εξόφλησή τους τοις μετρητοίς.