Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
KIA Tasman: Με καμουφλάζ η πρώτη επίσημη εικόνα του

KIA Tasman: Με καμουφλάζ η πρώτη επίσημη εικόνα του

  • KIA Tasman: Με καμουφλάζ η πρώτη επίσημη εικόνα του
  • KIA Tasman: Με καμουφλάζ η πρώτη επίσημη εικόνα του

KIA Tasman: Με καμουφλάζ η πρώτη επίσημη εικόνα του

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)

- Με πολυχρωμία και παραλλαγή που παραπέμπει στο τοπίο της Τασμανίας το πρώτο Pick – Up στην ιστορία της KIA
- Διαθέτει τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων που δίνει 200hp
- Στους 3,6 τόνους η ελκτική του ικανότητα και κοντά στον ένα τόνο το ωφέλιμο βάρος του

Με πολυχρωμία και παραλλαγή που παραπέμπει στο τοπίο της Τασμανίας το πρώτο Pick – Up στην ιστορία της KIA

Στα χρώματα της Τασμανίας παραπέμπει η πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα του Tasman, μια έμπνευση που φέρει την υπογραφή του διάσημου Αυστραλού καλλιτέχνη, Richard Boyd-Dunlop. Το πρώτο εγχείρημα στην ιστορία της KIA για Pick – Up λοιπόν, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 θα λανσαριστεί σε αγορές όπως η Αφρική, η Αυστραλία, η Μέση Ανατολή και η Κορέα, με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ΗΠΑ προς το παρόν να μένουν απέξω – αν και για την Αμερική η KIA έχει επιβεβαιώσει πως μέσα στο 2027 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα εδάφη της δύο μοντέλα ηλεκτρικών Pick – Up .  
Από εκεί και πέρα, το Tasman είναι διπλοκάμπινο, με σχεδίαση τριών όγκων που ταιριάζει καλά με τα μεσαία SUV Telluride και EV9 της KIA, ενώ εισάγει μια νέα σχεδίαση μάσκας με πέντε κάθετες μπάρες. Η μάσκα πλαισιώνεται από κάθετους προβολείς παρόμοιους με αυτούς του Telluride, την ίδια ώρα που οι διευρυμένοι θόλοι τροχών και τα ελαστικά παντός εδάφους φανερώνουν επίσης μια δυνατότητα ανταπόκρισης εκτός δρόμου, κάτι αναμενόμενο άλλωστε αφού προορίζεται τόσο για βόλτες μέσα στην πόλη όσο και για «περιπετειώδεις» διαδρομές αναψυχής.

Διαθέτει τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων που δίνει 200hp

Το Tasman διατίθεται με τετρακύλινδρο κινητήρα diesel με turbo 2,2 λίτρων που προσφέρει 200 ίππους, ενώ σε ό,τι έχει κάνει με το κιβώτιο ταχυτήτων εκεί αναμένεται να υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα σε αυτόματο ή σε χειροκίνητο.
Επόμενος στόχος, όπως ακούγεται από τους κύκλους της KIA, είναι νΆ ακολουθήσει έκδοση με ηλεκτροκινητήρα, όπως προαναφέρθηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στους 3,6 τόνους η ελκτική του ικανότητα και κοντά στον ένα τόνο το ωφέλιμο βάρος του

Με δυνατότητα να ρυμουλκήσει έως  3,6 τόνους και με ωφέλιμο βάρος κοντά στον ένα τόνο (βλ. 998 κιλά), το Tasman, αν και δε διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές του ως προς τα νούμερα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, ωστόσο  αναμένεται να έχει μεγαλύτερη στιβαρότητα εκτός δρόμου, γεγονός που το διαχωρίζει από τα τυπικά δεδομένα της KIA.