Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετικό σε ποιότητα κατασκευής, εμφάνιση και κυρίως, ευρυχωρία και εργονομία το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του νέου Transit Custom.

H μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, απλοποιεί σημαντικά τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του οχήματος από μέρος του οδηγού.

Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα και πάσης φύσεως προσωπικά είδη έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.

Πολλαπλά χειριστήρια επί του τιμονιού, ελέγχουν στοιχεία όπως το ηχοσύστημα, το cruise-control, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ταξιδιού κ.ο.κ.

Το πλήρως ρυθμίζομενο κάθισμα του διατίθεται με υποβραχιόνιο ενώ η πλάτη του μεσαίου καθίσματος του συνοδηγού αναδιπλώνεται.

Εντελώς νέο, πιο ευρύχωρο και εργονομικό εσωτερικό

9.549 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Οι υπεύθυνοι της Ford έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην αναβάθμιση του εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει καθώς ο εσωτερικός διάκοσμος της διακρίνεται για την καλαισθησία, την ευρυχωρία και την εργονομία του, χωρίς να παραβλέπουμε τους εξαιρετικούς χώρους που προσφέρει.
Στο κέντρο του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας υπάρχει ένα… σκαλοπάτι που οπτικά χωρίζει σε δύο τμήματα (πάνω/κάτω) τη σχεδίαση του νέου Custom ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες είναι ευχάριστα στην όψη και την αφή με πολύ καλό φινίρισμα.
Ο μεγάλος σε διαστάσεις πίνακας οργάνων προσφέρει άμεσα πολλαπλές πληροφορίες για τον οδηγό, ο οποίος έχει στη διάθεση του μια μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας καθώς και διάφορα χειριστήρια στο τιμόνι, για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του οχήματος.
Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και με πολλαπλές ρυθμίσεις (10 για αυτό του οδηγού) ενώ δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις πολλαπλές θήκες (κλειστές ή ανοικτές) που υπάρχουν στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών, τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων, στην οροφή του οχήματος και κάτω από το διπλό κάθισμα για τους συνοδηγού που εκτός των άλλων μπορεί να μετατραπεί και σε πολύ-λειτουργικό τραπεζάκι (αναδίπλωση της μεσαίας πλάτης).  Σε ότι αφορά τέλος στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση «Trend» που είχαμε στη διάθεση μας εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με στοιχεία όπως ηχοσύστημα με 4 ηχεία, υποδοχές USB, κλιματισμό, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, cruise-control κ.ο.κ.