Η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης και το σαφές τιμόνι, θα κερδίσουν άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού, που μπορεί να πιέσει το Transit Custom αρκετά, χωρίς να το ωθήσει στα όρια του.

  Εξαιρετικό στο δρόμο ακόμη και στο όριο

  Το μεγάλο παμπρίζ και οι μεγάλοι πλευρικοί καθρέπτες σε συνδυασμό με την πολύ καλή θέση οδήγησης, διασφαλίζουν ένα εξαιρετικό «περιβάλλον εργασίας» για τον οδηγό, και μάλιστα με εξαιρετικό περιμετρικό οπτικό πεδίο.
  Από εκεί και πέρα, την… αυτοπεποίθηση του αναλαμβάνουν να ενισχύσουν τα ισχυρά φρένα, η πολύ σωστή ρύθμιση της ανάρτησης, το ταχύ και σαφές σύστημα διεύθυνσης και φυσικά, ο εξαιρετικός σε απόδοση πετρελαιοκινητήρας EcoBlue.
  Παράλληλα όμως, το νέο Transit Custom έχει υιοθετήσει πολλαπλές από τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχει να προσφέρει η Ford, οι οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά στην αποφυγή πάσης φύσεων προβλημάτων που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των δρομολογίων του, ακόμη και με πλήρες φορτίο.
  Πέραν των βασικών στοιχείων όπως το θερμαινόμενο (Quickclear) παρμπρίζ και το αυτόματο σύστημα φωτών, το μεσαίο Van της Ford μπορεί να εξοπλιστεί με επιλογές από το… πάνω ράφι σε θέματα τεχνολογίας όπως η κάμερα οπισθοπορείας με υποβοήθηση πρόσδεσης ρυμουλκούμενου, προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας, σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης του οδηγού, δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας του οχήματος αναλόγως των ορίων ταχύτητας αλλά και αποφυγής σύγκρουσης με πεζούς κ.ο.κ.
  Σε γενικές γραμμές, από την σύντομη επαφή μας με το νέο Transit Custom, κατέστη σαφές πως ο εκπρόσωπος της Ford είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση και ευελιξία εντός της πόλης ενώ την ίδια στιγμή, στον αυτοκινητόδρομο θα διατηρήσει υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε διαδρομές με έντονες στροφές.

   

   

  VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ