Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πιο οικονομικά τα νέα φορτηγά της MAN

6.381 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Ο οργανισμός TUV Sud πιστοποίησε και επίσημα πως η νέα γενιά φορτηγών της MAN Truck & Bus επιδεικνύει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 8,2% σε σχέση με το παρελθόν.

Στις αρχές του 2020, η MAN Truck & Bus παρουσίασε την εντελώς νέα γκάμα φορτηγών της, που σηματοδοτεί την είσοδο σε μια νέα εποχή για τις μεταφορές, διασφαλίζοντας πολλαπλά νέα οφέλη και υπηρεσίες στους πελάτες της.
Με πολλαπλές σχεδιαστικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις σε τομείς όπως το σύστημα μετάδοσης της κίνησης, η αεροδυναμική κ.ά. καθώς και με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες όπως το MAN EfficientCruise, η νέα MAN Truck Generation έχει να επιδείξει σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, σε σχέση με τα αντίστοιχα οχήματα της προηγούμενης γενιάς.
Πιο συγκεκριμένα, η MAN Truck & Bus ανέφερε πως η κατανάλωση καυσίμου των νέων φορτηγών είναι μειωμένη έως και κατά 8,0% με τον οργανισμό πιστοποίησηςTUV Sud να επιβεβαιώνει πως το εν λόγω νούμερο ανέρχεται έως και στο 8,2%!
Μετά λοιπόν από συνολικά 684 χιλιόμετρα, με βάση τις δοκιμές πιστοποίησης του TUV Sud, το νέο MAN TGX 18.470 (Euro 6d) χρειάστηκε 8,2% λιγότερο καύσιμο για τα 342 χλμ. σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο (διπλό δρομολόγιο) σε σχέση με το MAN TGX 18.460 (Euro 6c).
Η συγκεκριμένη διαδρομή που επέλεξαν οι ειδικοί του TUV Sud προσομοιώνει το 90% των συνθηκών που επικρατούν στα δρομολόγια διεθνών μεταφορών που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ.