Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H υβριδική (Plug-in Hybrid) έκδοση του Ford Transit Custom απέσπασε τον τίτλο του International Van of the Year για το 2020.

Τα κορυφαία επαγγελματικά σε διεθνές επίπεδο

12.316 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις που μπορεί να αποσπάσει ένα επαγγελματικό όχημα, όλων των τύπων, είναι η βράβευση του με τον τίτλο του «Καλύτερου της Χρονιάς» για την κατηγορία του, μέσω των σχετικών βραβείων που αποδίδονται από ειδική επιτροπή, η οποία αποτελείται από δημοσιογράφους του κλάδου, από όλες τις χώρες – μέλη της ΕΕ. Ας δούμε ποιοι ήταν οι νικητές των εν λόγω βραβείων κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας. 

International Van of the Year 2005 – 2020
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αγοράς και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις τρία μοντέλα (Fiat Doblo Cargo, Ford Transit Custom και Iveco Daily) έχουν καταφέρει να αποσπάσουν το εν λόγω βραβείο δύο φορές από το 2005 έως και σήμερα.
Σε ότι αφορά στις εταιρείες, οι Fiat Professional και Ford έχουν να επιδείξουν από 4 βραβεία ενώ ακολουθούν με τρία οι Citroen και Peugeot Professionnel και με δύο οι Iveco και Volkswagen Επαγγελματικά.
Αναλυτικά, η λίστα με τα καλύτερα ελαφρά επαγγελματικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από το 2005 έως και σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)