Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πληρότητα του εξοπλισμού συνδυάζεται με την κομψή σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου.

Νέες επενδύσεις από δέρμα έχουν προβλεφθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό ενώ…

… αναβαθμισμένο είναι και το φινίρισμα στο εσωτερικό των θυρών.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το προηγμένο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης της Pioneer που συνδυάζεται με 8 ηχεία.

Aνεση και εργονομία σε δερμάτινο υπόβαθρο!

41.569 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Η βασισμένη σε έντονες καμπύλες, σχεδίαση του εσωτερικού του Isuzu D-Max «απογειώνεται» αισθητικά στις εκδόσεις «Arena MY19» χάρη στην ύπαρξη δερμάτινων επενδύσεων στο σαλόνι, με τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού να είναι θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ελεγχόμενα.
Παράλληλα, έχουν προστεθεί ειδικές δερμάτινες επενδύσεις στο πάνω μέρος του ταμπλό τόσο περιμετρικά του πίνακα οργάνων όσο και στο ντουλαπάκι του οδηγού, που συμπληρώνουν τις αντίστοιχες στο τιμόνι με τα πολλαπλά χειριστήρια, το υποβραχιόνιο, τον επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο.
Επιπρόσθετα, έχουν επανασχεδιαστεί οι αεραγωγοί ενώ αναβαθμισμένο είναι και το φινίρισμα στο εσωτερικό των θυρών, με παράλληλη βελτίωση στις σχετικές επενδύσεις.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το επίσης νέο σύστημα πολυμέσων «Pioneer Multimedia / Navi» που συνδυάζεται με οθόνη αφής και 8 ηχεία συμπληρώνοντας έναν πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με στοιχεία όπως οι έξι αερόσακοι, κ.ά.