Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποια Μεγάλα Vans ξεχωρίζουν σε ασφάλεια;

1.076 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Ποια Μεγάλα Vans ξεχωρίζουν σε ασφάλεια;

Ποια Μεγάλα Vans ξεχωρίζουν σε ασφάλεια;

  • Ποια Μεγάλα Vans ξεχωρίζουν σε ασφάλεια;
  • Ποια Μεγάλα Vans ξεχωρίζουν σε ασφάλεια;

- Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans όλων των κατηγοριών
- Κορυφαίο το νέο Mercedes-Benz Sprinter
- «Πλατινένια» και τα νέα Nissan Interstar & Renault Master
- Εκκρεμούν οι δοκιμές μοντέλων όπως τα νέα Ford Transit & VW Crafter

Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans όλων των κατηγοριών

Μέσα στο 2024, ο ανεξάρτητος οργανισμός ασφάλειας Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε σε όλα –σχεδόν- τα ελαφρά επαγγελματικά της αγοράς (Vans) με τις επιδόσεις των μοντέλων να αποδεικνύουν πως η εξέλιξη της αυτοκίνησης και σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντική.
 
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS) που είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, τα νέα Vans είναι σημαντικά πιο… ασφαλή τόσο για τον οδηγό και το φορτίο τους, όσο και για τους υπολοίπους χρήστες του δρόμου, με το 40% εξ αυτών να αποσπά την –κορυφαία- βαθμίδα αξιολόγησης (Πλατινένια).

 

Κορυφαίο το νέο Mercedes-Benz Sprinter

Ωστόσο, αν εξετάσουμε αναλυτικά την κατηγορία των Μεγάλων Vans, τα αποτελέσματα καθιστούν σαφές πως ένα είναι το μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Mercedes-Benz Sprinter.
 
To νέο Μεγάλο Van της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, απέσπασε συνολική βαθμολογία 89% στις δοκιμές του Euro NCAP και την «Πλατινένια» βαθμίδα αξιολόγησης, διαπρέποντας ουσιαστικά στην διαδικασία.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>