Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Ποια είναι τα δεδομένα στην αγορά των μεταχειρισμένων Vans;

1.885 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2024)
Ποια είναι τα δεδομένα στην αγορά των μεταχειρισμένων Vans;

-Αυτονόητος θεωρείται ο κλιματισμός, απαραίτητο πλέον το σύστημα infotainment
-Παρωχημένα τα λευκά Vans, κερδίζει πόντους το «χρώμα»
-Βασικό ζητούμενο τα συστήματα ADAS, ασαφής όμως η εικόνα για την επίδρασή τους στην αγορά

Αυτονόητος θεωρείται ο κλιματισμός, απαραίτητο πλέον το σύστημα infotainment

Οι εποχές που ένας επίδοξος αγοραστής μεταχειρισμένου Van έψαχνε για όχημα που να περιλαμβάνει ηλεκτρικά παράθυρα και CD player στα χαρακτηριστικά του προφανώς έχουν περάσει πλέον. Και το ίδιο ισχύει και με εκείνους που έθεταν ως βασικό ζητούμενο τον κλιματισμό.
Ο επικεφαλής διαφήμισης μεταχειρισμένων της Motus Commercials, Richard James, δηλώνει πως: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αν δεν έχει κλιματισμό, δεν το κοιτάζω καν. Όλοι έχουμε γίνει ένοχοι που πείσαμε τον εαυτό μας να αγοράσει ένα ωραίο Van που δεν το είχε και μετά νιώσαμε τον πόνο 90 ημέρες αργότερα! Μέχρι πρόσφατα, μπορεί να τη γλιτώνατε με ένα όχημα που προερχόταν από το σασί και δεν είχε air-condition, αλλά ακόμα και αυτά έχουν αρχίσει να κολλάνε πλέον».
Αντίστοιχα, το σύστημα infotainment μπορεί να μη θεωρείται αυτονόητο, αλλά η θέση του έχει αρχίσει να παγιώνεται σιγά – σιγά. Ο Tom Roberts, διευθυντής περιεχομένου για μοτοσικλέτες / οχήματα αναψυχής / επαγγελματικά οχήματα στο Auto Trader, βλέπει ότι το χαρακτηριστικό αυτό γίνεται απαραίτητο, τονίζοντας ότι: «Όσο περισσότερα Vans προσφέρουν τα Apple CarPlay και Android Auto ως στάνταρ, τόσο περισσότερο θα εξελίσσεται σε ένα απλά αναμενόμενο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί πελάτες που ελέγχουν ότι τα Vans διαθέτουν αυτή τη συνδεσιμότητα, γεγονός που δείχνει σαφώς ότι δε θεωρείται ακόμα στάνταρ και επομένως είναι επιθυμητή».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>