Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Γιατί το Isuzu D-Max έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2023;

Γιατί το Isuzu D-Max έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2023;

Γιατί το Isuzu D-Max πάει… «σφαίρα»;

  • Γιατί το Isuzu D-Max έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2023;
  • Γιατί το Isuzu D-Max πάει… «σφαίρα»;

Γιατί το Isuzu D-Max πάει… «σφαίρα»;

42.562 Επισκέψεις στο άρθρο

- Ιδανικό για το… χωράφι, το εργοτάξιο, το κυνήγι και όχι μόνο!
- «Συλλέκτης» διακρίσεων ενώ διπλασίασε τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2023
- Mε ελκτική ικανότητα 3,5t. και φορτία έως 1,2t.
- Με 5 αστέρια από τον Euro NCAP ενώ έρχεται και ηλεκτρικό!

Ιδανικό για το… χωράφι, το εργοτάξιο, το κυνήγι και όχι μόνο!

Επί σειρά 10ετιών, το ιαπωνικό Pick-Up έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα εξαιρετικό όνομα και στην Ευρώπη χάρη σε στοιχεία όπως η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία και φυσικά τις μεταφορικές του δυνατότητες.
 
Ωστόσο, τις αρετές του έμελλε να αξιοποιήσουν χιλιάδες Ευρωπαίοι, υποβάλλοντας το σε άκρως ετερόκλητες χρήσεις, που περιλαμβάνουν τον κατασκευαστικό ή τον αγροτικό τομέα χωρίς να παραβλέπουμε τους ιδιώτες που το έχουν διασκευάσει μέχρι και ως τροχόσπιτο.  

«Συλλέκτης» διακρίσεων ενώ διπλασίασε τις πωλήσεις του στην Ελλάδα για το 2023

Η πληρότητα του νέου Isuzu D-Max σε ότι αφορά στις εκδόσεις αμαξώματος, τις μεταφορικές δυνατότητες, τον εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας καθώς και τη σχέση τιμής / αξίας, έχουν επιφέρει τον υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων του μέσα στο 2023 στην ελληνική αγορά, χωρίς να παραβλέπουμε τις συνεχιζόμενες διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με ελκτική ικανότητα 3,5t. και φορτία έως 1,2t.

Δεν είναι τυχαίο πως τόσο το Isuzu D-Max όσο και οι –μακρόχρονοι- ανταγωνιστές του στην ελληνική αγορά, τα Ford Ranger & Toyota Hilux, είναι τα μοναδικά Pick-Up που έχουν απομείνει να διατίθενται σε τρεις επιλογές καμπίνας.
 
Το D-Max προσφέρει εξαιρετικά μακρύ χώρο φόρτωσης (Single Cab: 2,33m, Double Cab: 1,57m) και δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 1,2t. χωρίς να παραβλέπουμε τη δυνατότητα έλξης trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t.
 
Παράλληλα, το στιβαρό πλαίσιο, τύπου σκάλας, σε συνδυασμό με την προηγμένη γραμμή μετάδοσης της κίνησης, το καθιστούν εξαιρετικό και εκτός δρόμου, ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσβατα σημεία, δεδομένου ότι μπορεί να υπερβεί υδάτινα εμπόδια βάθους έως 800mm.  

Με 5 αστέρια από τον Euro NCAP ενώ έρχεται και το ηλεκτρικό!

Πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού, τόσο σε θέματα άνεσης & συνδεσιμότητας, όσο και –κυρίως- ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού, το νέο Isuzu D-Max έχει αποσπάσει βαθμολογία 5 αστέρων στα crash-tests του Euro NCAP, μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
 
Παράλληλα όμως, η Isuzu ήδη προετοιμάζει και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του D-Max που αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2024, πιθανότατα με ισχύ περίπου 150kW (204hp) και μπαταρίες χωρητικότητας έως και 100kWh.