Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στη βράβευση του νέου Isuzu D-Max ως «σκυλί», έπαιξαν ρόλο τα οδηγικά του χαρακτηριστικά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, όπως και η υψηλότατη ασφάλεια που προσφέρει.

Τρία σημαντικά βραβεία από το Ην. Βασίλειο έχει αποσπάσει μέχρι στιγμή φέτος το νέο Isuzu D-Max.

Βραβείο ανθεκτικότητας για το νέο Isuzu D-Max (+vid)

4.791 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2021)

Ως το καλύτερο Pick-Up «σκυλί» βραβεύτηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά το -5άστερης ασφάλειας- Isuzu D-Max από γνωστό βρετανικό Μέσο, με το νέας γενιάς μοντέλο να κατακτά τη μία διάκριση μετά την άλλη, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Isuzu D-Max απέσπασε τον τίτλο «Best Workhorse Pick-Up» στα βραβεία του βρετανικού περιοδικού Trade Van Driver, σύμφωνα με τη γνώμη τόσο της δημοσιογραφικής ομάδας όσο και των αναγνωστών του.
 
Σημειώνεται, πως σε ελεύθερη μετάφραση, με βάση το παραπάνω βραβείο, θα αποκαλούσαμε το νέας γενιάς Isuzu D-Max ως «δουλευταρά» ή «σκυλί». Ωστόσο για να διατηρήσουμε την κοσμιότητά μας, κάνουμε λόγο για βραβείο ανθεκτικότητας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα στοιχεία που έκριναν τη βράβευση, ήταν τα «έξυπνα» οδηγικά χαρακτηριστικά, οι αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες και φυσικά η ασφάλεια πέντε αστέρων που προσφέρει το νέο Pick-Up, βάσει των crash-test του Euro NCAP.
 
Σημειώνεται, πως το πρόσφατο βραβείο είναι το τελευταίο μιας σειράς που κατακτά στο Ην. Βασίλειο το νέο Pick-Up της Isuzu. Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μόνο ημέρες του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Best Pick-Up» στα γνωστά βραβεία «Business Vans Awards», που απονέμει κάθε χρόνο το ομώνυμο βρετανικό Μέσο. Επιπλέον, στις αρχές του έτους οι συνάδελφοι του τοπικού περιοδικού «4x4 Magazine», το αξιολόγησαν ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς στην κατηγορία του, χαρίζοντάς του τον επίζηλο τίτλο «2021 Pick-Up of the Year».
 
Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι λίγες οι διακρίσεις που έχει λάβει το νέο Isuzu D-Max, τόσο από τη συντακτική ομάδα μας όσο και από τους αναγνώστες μας. Συγκεκριμένα, αποκομίσαμε άριστες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας στην κορυφαία έκδοση Arena. Επιπλέον, το δημοφιλές Pick-Up είχε ψηφιστεί πέρυσι στον διαγωνισμό μας «Best Pro Car» ως το «Πιο Πολύ-Αναμενόμενο Επαγγελματικό της Χρονιάς», ενώ φέτος οι αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό – θεσμό του έδωσαν το 2ο Βραβείο του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς».
 
Τέλος, το νέο D-Max είναι το μόνο έως τώρα Pick-Up που έχει υποβληθεί στα αυστηρότερα crash test που πραγματοποιεί ο Euro NCAP από πέρυσι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το ιαπωνικό Pick-Up απέσπασε τη μέγιστη δυνατή διάκριση των πέντε αστέρων, προσφέροντας υψηλά επίπεδα σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες στις οποίες δοκιμάστηκε (84% ασφάλεια ενηλίκων, 86% ασφάλεια παιδιών, 69% προστασία ευαίσθητων χρηστών οδικού δικτύου, 83% επικουρικά συστήματα ασφαλείας).

Σας αφήνουμε με το παρακάτω βίντεο παρουσίασης του νέου Isuzu D-Max: