Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW eCrafter θα παρουσιαστεί στο φετινό CV Show 2018 για την αγορά της Μεγ. Βρετανίας, λίγους μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα του στην ΕΕ.

Πρεμιέρα για το VW eCrafter

2.383 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Η νέα –ηλεκτροκίνητη- εκδοχή του VW Crafter, το «eCrafter», αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπέρμιγχαμ που θα διοργανωθεί από 24 – 26 Απριλίου.

Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, η ηλεκτροκίνητη έκδοση «eCrafter» της νέας γενιάς του κορυφαίου σε διαστάσεις ελαφρού επαγγελματικών στη γκάμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα σε διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο του 2018 και ήδη η Volkswagen έχει ξεκινήσει τις πιλοτικές δοκιμές χρήσης του σε πραγματικές συνθήκες σε διάφορες χώρες όπως η Μεγ. Βρετανία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία κ.ο.κ., οι οποίες θα διαρκέσουν έως το καλοκαίρι.
Εν αναμονή λοιπόν της έναρξη των πωλήσεων του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Volkswagen ανακοίνωσε πως το eCrafter θα παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύ κοινό στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπέρμιγχαμ (CV Show 2018) που θα διοργανωθεί από 24 – 26 Απριλίου.
Πληροφοριακά, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το VW eCrafter έχει αυτονομία έως και 160 χλμ. με περιοριστή ταχύτητας στα 90 χλμ./ώρα ενώ για την κίνηση του φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 100 kW (περίπου 136 ίπποι) που λαμβάνει την απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία του από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 35,8 kWh.
Παράλληλα, τo eCrafter έχει να επιδείξει ωφέλιμο φορτίο βάρους από 1,0 – 1,75t.