Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα νέο –πρωτότυπο- αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, βασισμένο στο νέο Spacetourer παρουσιάζει η Citroen στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το διπλό κρεβάτι που προσφέρει το «SpaceTourer, The Citroenist Concept» εδράζεται στην αναδιπλούμενη οροφή του οχήματος.

Πρωτότυπο Citroen Spacetourer Camper (vid)

5.149 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η Citroen πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα ενός ιδιαίτερου –πρωτότυπου- αυτοκινούμενο τροχόσπιτου, βασισμένου στην επιβατική έκδοση «Spacetourer» του νέου Jumpy

Την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιεί ένα πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από τη Citroen με την ονομασία «SpaceTourer, The Citroenist Concept».
Το εν λόγω όχημα είναι ουσιαστικά ένα υπέρ-μοντέρνο μικρό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (Camper), που προσφέρει επαρκείς χώρους για δύο άτομα ενώ μπορεί να υποστηρίξει ακόμη ποδήλατα χωρίς να παραβλέπουμε τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει.
Η κατηγορία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων εξακολουθεί να σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας και η Citroen εμφανίζοντας αύξηση πωλήσεων σε αυτή κατά 71% μέσα στο 2018, κατέχει πλέον μερίδιο της τάξης του 10+%. Ένα από τα οχήματα της γκάμας της μάλιστα που έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτήν την επιτυχία είναι το Spacetourer, η επιβατική έκδοση του νέου Jumpy.
Με μήκος αμαξώματος στα 4,95μ., πλάτος 1,92μ. και ύψος 1,99μ., το εν λόγω πρωτότυπο όχημα διακρίνεται για την ευελιξία του, σε σχέση με τα υπόλοιπα οχήματα της εν λόγω κατηγορίας ενώ οι δύο ηλεκτρικά ελεγχόμενες πλευρικές συρόμενες θύρες, επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό του. Παράλληλα, η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς από τη Dangel, διασφαλίζουν τη δυνατότητα κίνησης ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, σε εκτός δρόμου διαδρομές ενώ, ο πετρελαιοκινητήρας BlueHDi των 150 ίππων προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις, χωρίς ωστόσο συμβιβασμούς ως προς το κόστος χρήσης του οχήματος.
Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού 4 – 5 επιβάτες (2 ή 3 καθίσματα στη 2η σειρά) ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης του είναι η αναδιπλούμενη οροφή (τύπου «φυσαρμόνικα») που διασφαλίζει την ύπαρξη ενός διπλού κρεβατιού στην οροφή του οχήματος, χωρίς να επηρεάζεται ο χώρος… διανομής, εντός του οχήματος.
Στον εξοπλισμό του SpaceTourer The Citroenist Concept έχουν προβλεφθεί στοιχεία όπως ένα πλήρες σύστημα πολυμέσων με σύνδεση στο διαδίκτυο, οθόνη τηλεόρασης και πλήρως λειτουργική κουζίνα.
Περισσότερα για το πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Citroen, μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε.