Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι η εικόνα της ελληνικής αγοράς επαγγελματικών οχημάτων (σε όλες τις κατηγορίες) για το 1ο 3μηνο του 2023!

Εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι η εικόνα της ελληνικής αγοράς επαγγελματικών οχημάτων (σε όλες τις κατηγορίες) για το 1ο 3μηνο του 2023!

Εντυπωσιακό 1ο 3μηνο για τις πωλήσεις επαγγελματικών!

32.014 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2023)

Εξαιρετική είναι η… εκκίνηση της ελληνικής αγοράς επαγγελματικών στην Ελλάδα καθώς αυξήσεις παρατηρούνται στις νέες ταξινομήσεις τόσο των LCVs όσο και των φορτηγών / λεωφορείων. Παράλληλα, εντυπωσιακή είναι η αύξηση του μεριδίου των ηλεκτρικών εκδόσεων σε σχέση με το 2022.

Αύξηση του μεριδίου των πωλήσεων eVans στο 4,11% επί του συνόλου!

 

  • Στο +34,9% οι πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών
  • Στο +18,1% οι πωλήσεις νέων φορτηγών 3,5+t.
  • Στο +70,3% οι πωλήσεις νέων λεωφορείων
  • Στο +126,9% οι πωλήσεις των e-Vans!
 
Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τα δεδομένα που αφορούν στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων, τα οποία ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ, το 1ο 3μηνο του 2023 καταγράφει ιδιαίτερα ενθαρρυντικές ενδείξεις αναφορικά με την… ενεργητικότητα της κοινωνίας.
 
Δεδομένου ότι οι πωλήσεις ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν και την πρόθεση των επιχειρήσεων για ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν, ενώ οι πωλήσεις νέων λεωφορείων (όλων των τύπων) είναι σαφέστατα συνυφασμένο με τον κλάδο του τουρισμού (και όχι μόνο), είναι σαφές πως η ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις νέων οχημάτων, σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες που προαναφέραμε, καθιστά σαφές πως… κάτι γίνεται.
 
Σε αυτό το σημείο δε, αξίζει να σημειώσουμε πως τα προβλήματα ως προς τους χρόνους παράδοσης νέων οχημάτων δεν έχουν ξεπεραστεί και οι καθυστερήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις εταιρειών ή μοντέλων είναι σημαντικές. Ειδικά δε για τον κλάδο των βαρέων οχημάτων (φορτηγών ή λεωφορείων) τα δεδομένα μεγεθύνονται.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »