Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέχρι και 3 μέρες μπορεί να τροφοτήσει ένα σπίτι με ενέργεια το ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning, ενώ αν υπάρχουν ηλιακά πάνελ η ηλεκτροδότηση εκτός δικτύου διαρκεί 10 μέρες!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέχρι και 3 μέρες μπορεί να τροφοτήσει ένα σπίτι με ενέργεια το ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning, ενώ αν υπάρχουν ηλιακά πάνελ η ηλεκτροδότηση εκτός δικτύου διαρκεί 10 μέρες!

Ρεύμα στο σπίτι για 3 μέρες από το Ford F-150 Lightning

3.817 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2022)

Μέχρι και 131 kWh ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να αποθηκεύσει στις μπαταρίες του το νέο Ford F-150 Lightning, η οποία -με τη βοήθεια εξελιγμένων συστημάτων φόρτισης και διαχείρισης ενέργειας- είναι αρκετή όταν «πέσει» το δίκτυο, να ηλεκτροδοτήσει πλήρως ένα σπίτι για έως και τρεις ημέρες!

Τι να την κάνεις τη ΔΕΗ όταν έχεις ηλεκτρικό Pick-Up της Ford!

  • Το ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning αυτονομίας 483 χλμ. δίνει ρεύμα στο σπίτι για 3 μέρες
  • Ακόμα και για μέχρι 10 μέρες όταν υπάρχουν φωτοβολταϊκά
  • Γιγαντιαίο «power-bank» αποθήκευσης 131 kWh ηλεκτρικής ενέργειας
  • Προηγμένα συστήματα φόρτισης & διαχείρισης ενέργειας
 
Η Ford συνεργάζεται με την αμερικάνικη εταιρεία φωτοβολταϊκών, Sunrun, προκειμένου να καταστήσει ικανό το νέο της ηλεκτρικό Pick-Up, F-150 Lightning -το οποίο θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο την προσεχή άνοιξη- να τροφοδοτεί με ρεύμα το σπίτι του ιδιοκτήτη του, όταν «πέσει» το δίκτυο ηλεκτροδότησης.
 
Σημειώνεται, πως η εταιρεία Sunrun εγκαθιστά οικιακές λύσεις φόρτισης για το F-150 Lightning, συμπεριλαμβανομένων των έντασης 80 αμπέρ Ford Charge Station Pro – που αναπτύχθηκε μαζί με τη Siemens – και Home Integration System, μέσω των οποίων το F-150 Lightning μπορεί να αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια και να την παρέχει με πολλούς τρόπους σε ένα σπίτι. Μάλιστα, η Sunrun θα προσφέρει σύντομα και επιλογές φόρτισης με ενέργεια που προέρχεται από ηλιακά πάνελ.

Το σύστημα μπαταριών εκτεταμένης αυτονομίας (έως 483 χλμ.) του F-150 Lightning μπορεί να αποθηκεύσει 131 kWh ενέργειας και να μεταφέρει έως και 9,6 kW ενέργειας.

Το σύστημα μπαταριών εκτεταμένης αυτονομίας (έως 483 χλμ.) του F-150 Lightning μπορεί να αποθηκεύσει 131 kWh ενέργειας και να μεταφέρει έως και 9,6 kW ενέργειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα «Power-Bank» αποθήκευσης 131 kWh ενέργειας

Αξίζει να αναφερθεί, πως στο F-150 Lightning πραγματοποιεί ντεμπούτο το σύστημα «Ford Intelligent Backup Power», που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τεχνολογία αμφίδρομης ισχύος από το πλήρως ηλεκτρικό Pick-Up τους, για να παρέχουν ενέργεια στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια μιας διακοπής λειτουργίας. Συγκεκριμένα, το σύστημα μπαταριών εκτεταμένης αυτονομίας (έως 483 χλμ.) του F-150 Lightning μπορεί να αποθηκεύσει 131 kWh ενέργειας και να μεταφέρει έως και 9,6 kW ενέργειας.
 
Με τη συνεργασία των Ford Intelligent Backup Power και Home Integration System, το F-150 Lightning ενεργοποιείται αυτόματα για να τροφοδοτήσει το σπίτι εάν το δίκτυο πέσει. Μόλις αποκατασταθεί η τροφοδοσία, το σύστημα επανέρχεται αυτόματα στην παροχή ρεύματος. Με βάση ένα μέσο σπίτι στις ΗΠΑ που εμφανίζει κατανάλωση 30 kWh ημερησίως, το F-150 Lightning με μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας παρέχει πλήρη ισχύ στο σπίτι για έως και τρεις ημέρες ή έως και 10 ημέρες όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ηλιακή ενέργεια.

Εύκολη εγκατάσταση στο σπίτι

Για να επωφεληθούν από τις λύσεις Ford Intelligent Backup Power και μελλοντικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας, οι πελάτες πρέπει να εξοπλίσουν το σπίτι τους με το Ford Charge Station Pro και το Home Integration System, το οποίο αποτελείται από έναν μετατροπέα ισχύος συν μια μπαταρία εκκίνησης και διακόπτη μεταφοράς, επιτρέποντας τη λειτουργία ροής ισχύος δύο τρόπων.
 
Οι αγοραστές του εκτεταμένης αυτονομίας F-150 Lightning λαμβάνουν αυτόματα το Ford Charge Station Pro. Οι πελάτες του μοντέλου κανονικής αυτονομίας μπορούν να αγοράσουν το Ford Charge Station Pro 80 amp και να πληρώσουν ξεχωριστά για την ενεργοποίηση. Το Home Integration System – που αναπτύχθηκε μαζί με τη Sunrun – μπορεί να αγοραστεί από αυτή την άνοιξη. Συνέχεια του άρθρου >>>