Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania θα δώσει βροντερό «παρών» στην IAA 2018 με 10 φορτηγά...

... και 5 αστικά και υπεραστικά λεωφορεία.

Όλα τα οχήματα της σουηδικής εταιρείας θα εφοδιάζονται με υβριδική τεχνολογία.

Scania: Με 10 φορτηγά & 5 λεωφορεία στην IAA (+video)

5.630 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Η Scania αποκάλυψε μέσω ενός video αρκετά από τα νέα προϊόντα τα οποία θα κοσμούν το περίπτερο της στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Αννόβερο, που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες.

Η νέα γενιά φορτηγών και λεωφορείων της Scania θα δώσει το «παρών» στην IAA που θα ανοίξει τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου στο Αννόβερο της Γερμανίας. Σημειώνεται πως όλα τα οχήματα της εταιρείας, σύμφωνα με το σουηδικό στρατόπεδο, θα εφοδιάζονται με υβριδική τεχνολογία, ενώ στις τάξεις των φορτηγών διανομών θα ενσωματωθεί και ένα plug-in υβριδικό μοντέλο.

Από εκεί και έπειτα, στο περίπτερο Scania θα δούμε όλη τη γκάμα φορτηγών και λεωφορείων, με τους ανθρώπους της μάρκας να ονομάζουν το σύνολο των εκθεσιακών μοντέλων ένα «πράσινο» μανιφέστο για τη μείωση των εκπομπών ρύπων των βαρέων οχημάτων. Επιπλέον, λανσάρεται η νέα υπηρεσία Scania Zone η οποία βοηθά τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τους κατά τόπους κανονισμούς που αφορούν στα όρια ταχύτητας, εκπομπών ρύπων και ηχορύπανσης.

Αναλυτικότερα, στο περίπτερο της Scania εντός του εκθεσιακού χώρου θα βρίσκονται 7 φορτηγά και 5 αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, ενώ σε υπαίθριο χώρο θα εκτίθενται τρία ακόμη φορτηγά. Σε ό,τι αφορά στα λεωφορεία οι Σουηδοί θα παρουσιάσουν το ηλεκτρικό Citywide και το αεριοκίνητο Interlink Medium Decker, το πρώτο αστικό λεωφορείο με υγραέριο που υπόσχεται 1.000 αυτονομία. 

Κλείνουμε με το video που δημοσίευσε η Scania στο επίσημο κανάλι της στο YouTube στο οποίο και αναλύονται πολλά από όσα θα δούμε στην επερχόμενη Έκθεση.