Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Την άνοιξη του 2023 θα λανσαριστεί εμπορικά το Chevrolet Silverado EV, υποσχόμενο αυτονομία 644 χλμ. και φόρτιση σε 10 λεπτά.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την άνοιξη του 2023 θα λανσαριστεί εμπορικά το Chevrolet Silverado EV, υποσχόμενο αυτονομία 644 χλμ. και φόρτιση σε 10 λεπτά.

Silverado EV: Το ηλεκτρικό Pick-Up της Chevrolet (+vid)

5.896 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

Εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Pick-Up της Chevrolet, το πολυαναμενόμενο Silverado EV, το οποίο με ισχύ έως και 664 ίππων και μέγιστη αυτονομία 644 χλμ., ετοιμάζεται να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Ford F-150 Lightning.

Εντυπωσιάζει το ηλεκτρικό Chevrolet Silverado EV!

 
Μετά από μια μακρά περίοδο εξέλιξης και προωθητικών κινήσεων, η Chevrolet παρουσίασε επισήμως το Silverado EV, το 1ο της ηλεκτρικό Pick-Up το οποίο στηρίζεται στην πλατφόρμα «Ultium EV Platform» της General Motors και θα παράγεται στο εργοστάσιο Factory ZERO του ομίλου που βρίσκεται στο Ντιτρόιτ. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πως βασικός του αντίπαλος θα είναι το επίσης ηλεκτρικό, Ford F-150 Lightning.
 
Κατά το λανσάρισμα την άνοιξη του 2023, το Silverado EV θα είναι διαθέσιμο στην έκδοση «WT» που υπόσχεται αυτονομία 644 χλμ. και η οποία προορίζεται για εταιρικούς στόλους. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της η πλουσιότερη έκδοση «RST First Edition» με την ίδια αυτονομία, η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 105.000 δολάρια. Σημειώνεται, πως η εκδοχή WT θα εκκινεί μόλις από τα 39.900 δολάρια, ενώ στην πορεία στη γκάμα θα προστεθεί και η έκδοση Trail Boss.
 
Η έκδοση WT θα διαθέτει μια ηλεκτρική γραμμή κίνηση απόδοσης 510 hp ισχύος και 834 Nm ροπής. Υπόσχεται ωφέλιμο φορτίο 544 κιλών και ελκτική ικανότητα 3.629 κιλών, ενώ στο μέλλον θα λανσαριστεί και το πακέτο «max tow», μέσω του οποίου η ικανότητα ρυμούλκησης θα ανέβει στα 9.072 κιλά! Συνέχεια του άρθρου >>>