Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Το ήδη «sold-out» GMC Hummer EV Pickup Edition 1 έχει ως τιμή εκκίνησης τα 97.703 ευρώ. Όμως η 1η του μονάδα που μόλις παράχθηκε έχει δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αντί του ποσού των 2,2 εκ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ήδη «sold-out» GMC Hummer EV Pickup Edition 1 έχει ως τιμή εκκίνησης τα 97.703 ευρώ. Όμως η 1η του μονάδα που μόλις παράχθηκε έχει δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αντί του ποσού των 2,2 εκ. ευρώ!

Το 1ο GMC Hummer EV των 2,2 εκ. ευρώ (+vid)

2.996 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό GMC Hummer EV Pickup των 1.000 και πλέον ίππων ξεκίνησε να παράγεται αλλά είναι ήδη sold-out, με την πρώτη μονάδα της έκδοσης «Edition 1» να έχει δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αντί του ποσού των 2,2 εκ. ευρώ!

Έναρξη παραγωγής για το GMC Hummer EV Pickup


  Τρεις ηλεκτροκινητήρες ισχύος άνω των 1.000 ίππων και επίδοση 3,1 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα. Αυτά είναι δύο μόλις από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Hummer που επιστρέφει ως ηλεκτρικό Pick-Up.

  Τρεις ηλεκτροκινητήρες ισχύος άνω των 1.000 ίππων και επίδοση 3,1 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα. Αυτά είναι δύο μόλις από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Hummer που επιστρέφει ως ηλεκτρικό Pick-Up.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Ξεπούλησε ήδη, το πρώτο πουλήθηκε για 2,2 εκ. ευρώ
 • Ηλεκτρικό pick-up 1.000+ ίππων
 • 0-100 σε 3,1 δλ. & 4 Wheel Steer
 • Τιμή εκκίνησης σχεδόν 98.000 ευρώ
 
Μπορεί η πρώτη μονάδα του GMC Hummer EV Pickup να βγήκε μόλις από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου Factory ZERO της General Motors, αλλά το αμερικάνικο ηλεκτρικό μοντέλο έχει ήδη ξεπουλήσει μέσω της διαδικασίας των προ-παραγγελιών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το 1ο μοντέλο (VIN 001) της έκδοσης Edition 1 του GMC Hummer EV Pickup είχε δημοπρατηθεί στις 27 Μαρτίου του 2021 από την Barrett-Jackson, πιάνοντας τιμή 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων (πάνω από 2,2 εκ. ευρώ). Μάλιστα, τα έσοδα πρόκειται να ωφελήσουν το ίδρυμα «Tunnel to Towers Foundation», έναν οργανισμό που ιδρύθηκε για να τιμήσει τη μνήμη του πυροσβέστη, Stephen Siller, που με ηρωισμό και αυταπάρνηση έχασε τη ζωή του στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.
 
Επιστρέφοντας στο GMC Hummer EV Edition 1, αυτό φέρει τη λευκή απόχρωση «Interstellar White» και το μοναδικό εσωτερικό «Lunar Horizon». Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, πατάει στη νέα πλατφόρμα «Ultium Platform» του ομίλου GM και εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του προσφέροντας ισχύ άνω των 1.000 ίππων. Η «κανονική» τιμή εκκίνησής του είναι τα 110.295 δολάρια (97.703 ευρώ).

Ορισμένα από τα highlights

Ανάμεσα στο πλήθος των χαρακτηριστικών του ηλεκτρικού pick-up, αναφέρουμε το σύστημα τετραδιεύθυνσης «4 Wheel Steer» με λειτουργία «CrabWalk» που του επιτρέπει να κινείται διαγώνια. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στη ρυθμιζόμενη αερανάρτηση (Adaptive Air Suspension) με ρύθμιση «Extract Mode», που επιτρέπει την αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος κατά 6 ίντσες (149 χλστ.).
 
Επιπλέον μέσω του λεγόμενου «Watts to Freedom», ο οδηγός μπορεί να «απελευθερώσει» όλη τη δύναμη των τριών ηλεκτροκινητήρων και να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δλ. Τέλος, το επικουρικό σύστημα «Super Cruise» επιτρέπει την «hands-free» οδήγησης σε 322.000 χλμ. του οδικού δικτύου των ΗΠΑ.
 
Σας αφήνουμε με ένα βίντεο του ηλεκτρικού Hummer που παράγεται στο εργοστάσιο Factory ZERO του Ντιτρόιτ, το οποίο η GM αναβάθμισε πρόσφατα χάρη σε μία επένδυση ύψους 2,2 δισ. δολαρίων:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε