Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σε μόλις 150 μονάδες θα κατασκευάσει η Mercedes-Benz το κορυφαίο Actros L Driver Extent+.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε μόλις 150 μονάδες θα κατασκευάσει η Mercedes-Benz το κορυφαίο Actros L Driver Extent+.

Συλλεκτικό Mercedes-Benz Actros

13.425 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2022)

Θέλοντας να καταστήσει το κορυφαίο Actros L ακόμα πιο ποθητό και ξεχωριστό, η Mercedes-Benz δημιουργεί τη συλλεκτική έκδοση «Driver Extent+», πίσω από το τιμόνι της οποίας θα καθίσουν μόλις 150 τυχεροί οδηγοί.

Η πιο σπέσιαλ έκδοση του Mercedes-Benz Actros!

  • Νέα έκδοση Actros L Driver Extent+
  • Παραγωγή σε μόλις 150 μονάδες
  • Με βάση τη ναυαρχίδα Actros L
  • Μοναδικός εξοπλισμός μέσα - έξω
 
Η Mercedes-Benz, παίρνοντας ως βάση το ήδη κορυφαίο Actros L, δημιουργεί τη σπέσιαλ έκδοση «Driver Extent+», ένα συλλεκτικό φορτηγό μεγάλων αποστάσεων που θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες, το οποίο ποντάρει πολλά στην αναβαθμισμένη του εμφάνιση και στις προηγμένες ανέσεις που προσφέρει στον τυχερό οδηγό του.


Πλήθος στιλιστικών στοιχείων υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα του νέου Actros L Driver Extent+.

Πλήθος στιλιστικών στοιχείων υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα του νέου Actros L Driver Extent+.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοναδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά, το σπέσιαλ φορτηγό ξεχωρίζει μέσω της αναγραφής του «Actros» με σκούρα γραμματοσειρά με φινίρισμα χρωμίου, ενώ και το ειδικό σηματάκι με το όνομα της έκδοσης, τονίζει το διαφορετικό του πράγματος.
 
Επιπλέον, το Actros L Driver Extent+ φέρει ειδικά αυτοκόλλητα γραφικά σε ματ γκρι απόχρωση, που αναβαθμίζουν περαιτέρω τη μορφή της καμπίνας, η οποία μπορεί να αποκτηθεί σε όποιο χρώμα επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται τα μαύρα εμπρόσθια πάνελ του αμαξώματος, όπως και το φωτιζόμενο αστέρι της Mercedes-Benz στη μάσκα.
 
Τις εξωτερικές αναβαθμίσεις συμπληρώνουν τα 4 στρογγυλά προβολάκια οροφής που έχουν τοποθετηθεί στο αλεξήλιο, αναβαθμίζοντας την ορατότητα του οδηγού όντας τεχνολογίας LED.
 
Ο μπροστινός και ο πίσω άξονας της σπέσιαλ έκδοσης είναι εφοδιασμένοι με καλύμματα μπουλονιών τροχών, καπάκια πίσω άξονα και προστατευτικά καλύμματα παξιμαδιών τροχού. Διατίθενται με μαύρη βαφή ή από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Τα κλειστά καλύμματα πλαισίου από αλουμίνιο προσφέρουν δύο επιπλέον σκαλοπάτια και συμπληρώνουν τα τυπικά σκαλοπάτια.
 
Τα φωτεινά μαρσπιέ με τα σήματα της Mercedes-Benz και τα σκαλοπάτια από ανοξείδωτο χάλυβα στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού, εξασφαλίζουν την ασφαλέστερη δυνατή είσοδο και έξοδο από το περιορισμένης παραγωγής φορτηγό.

Τι γίνεται στο εσωτερικό

Όμως το Driver Extent+ δεν σταματά στο εξωτερικό, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό με συνολικά 138 LED να εξασφαλίζει ευχάριστο, έμμεσο φως στην καμπίνα και να μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά σε χρώμα και ένταση.
 
Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η καφετιέρα, που ταιριάζει  με τη σχεδίαση της Mercedes-Benz στο εσωτερικό του οχήματος και η οποία μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί στη ποτηροθήκη χάρη στο εύχρηστο μέγεθός της.
 
Επιπλέον, η αντικλεπτική συσκευή CabLock παρέχει αυξημένη προστασία στους οδηγούς, καθώς το εν λόγω σύστημα μπορεί να κλειδώσει και να ανοίξει ανεξάρτητα από το σύστημα κεντρικού κλειδώματος του φορτηγού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »