Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Συμπιεστές Krios AC από την εταιρεία Ancom

Συμπιεστές Krios AC από την εταιρεία Ancom

6.254 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2023)

H εταιρεία Ancom διαθέτει ευρεία γκάμα συμπιεστών KRIOS για κάθε εφαρμογή σε αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά και σκαπτικά μηχανήματα. Με αυτό το τρόπο είναι σε θέση να καλύψει κάθε αναγκή που μπορεί να έχουν οι πελάτες της

KRIOS AC: Γκάμα STANDARD Συμπιεστών που καλύπτει κάθε ανάγκη

Η οικογένεια των standard συμπιεστών εφαρμόζονται συνήθως σε οχήματα που αρχικά δεν ήταν εξοπλισμένα με κλιματισμό, για παράδειγμα σε αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά, λεωφορεία και για επαγγελματική χρήση όπως για τη διατήρηση των εμπορευμάτων (κυρίως τροφίμων) κατά τη μεταφορά σε φορτηγό.
Η εύρεση για αντικατάσταση συμπιεστή κλιματισμού "standard" μπορεί να είναι ιδιαίτερα απογοητευτική εάν δεν είστε σίγουροι τι να αναζητήσετε, καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αντιστοιχίες οχημάτων για αυτούς τους συμπιεστές.

Eν τούτοις υπάρχουν απλά στοιχεία που εύκολα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει στον συμπιεστή που είναι προς αντικατάσταση έτσι ώστε να προσδιορίσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και να τον αναζητήσει

Τα σημαντικότερα στοιχεία είναι:
  • το ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται, πχ. R404a, R134a
 
  • Η τάση λειτουργείας σε volt, πχ. 12 ή 24 (συνήθως συμπιεστές με τάση λειτουργείας στα 24Volt τους συναντάμε σε φορτηγά)
  • Ο τύπος του συμπιεστή, πχ. TM16, 7H15 κλπ.
  • Τα κατασκευαστικά γνωρίσματα για την έδραση του συμπιεστή         με "αυτάκια"                                                                                με περαστές βίδες
 
  • ο αριθμός των αυλακώσεων της τροχαλίας, πχ. με 2, 6 ή 8 κλπ. και η διάμετρός της (πχ. 125mm, 132mm κλπ.)
  • η γεωμετρική διάταξη και χαρακτηριστικά των σωλήνων (κεφαλή συμπιεστή)Η KRIOS AC περιλαμβάνει μια πλούσια και ευρύτατη γκάμα στον τομέα των standard συμπιεστών με περισσότερους από 350 κωδικούς με επιλογές σε γνήσια και aftermarket, καλύπτοντας κάθε λογής ανάγκη που προκύπτει, καθώς και μεγάλη γκάμα σε επιμέρους ανταλλακτικά του συμπιεστή δίνοντας έτσι λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα επισκευής
 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ancom
 

Η πορεία της εταιρείας ξεκινά πριν 50 χρόνια ως μια οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας φίλτρων και άλλων ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από μια μακροχρόνια παρουσία στο χώρο, η νέα γενιά μπαίνει στην  επιχείρηση και συμβάλει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία οίκων του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων που ακολουθούν, αυξάνεται ο αριθμός των αντιπροσωπειών και διευρύνεται η γκάμα των προϊόντων που προωθεί η εταιρεία στην ελληνική αγορά. Επίσης, προστίθεται μια σειρά υπηρεσιών marketing και after-sales για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σήμερα, η Ancom έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα πρόταση στο aftermarket των ανταλλακτικών αυτοκινήτου.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα της Ancom ΕΠΕ- Αντιπροσωπείες.

Tηλ: 2310533540
www.ancomnet.gr

[email protected].
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις