Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψός, ποιοτικά κατασκευασμένος και με πληθώρα αποθηκευτικών χώρων για τα… πάντα, είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Trafic.

O πίνακας οργάνων δεν απαιτεί την παραμικρή εξοικείωση από πλευράς οδηγού ενώ..

… η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τα χειριστήρια για το ηχοσύστημα και το κλιματισμό.

Πολλαπλές ειδικές θήκες έχουν προβλεφθεί τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό όσο και μπροστά από τους συνοδηγούς…

… χωρίς να παραβλέπουμε τον βαθύ χώρο στο –κλειστό- ντουλαπάκι του συνοδηγού…

… ή τις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών.

Μεγάλα και αναπαυτικά τα καθίσματα σε όλες τις θέσεις, με αυτό το οδηγού να είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και με στάνταρτ υποβραχιόνιο.

¶νετοι χώροι για τρεις επιβάτες και πλήθος θηκών

6.135 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του Trafic είναι ευρύχωρο ενώ το –στάνταρτ- «PACK Mobile Office» που αφορά στις θέσεις για τους συνοδηγούς (διπλό κάθισμα με αναδιπλούμενη πλάτη που μετατρέπεται σε βάση για laptop, tablet ή στήριξη εγγράφων και αποθηκευτικό χώρο 54λτ. στη βάση του), αναβαθμίζει πλήρως τη χρηστικότητα του Trafic.
Παράλληλα, πολλαπλοί χώροι έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία του εσωτερικού (συνολικού όγκου 90λτ.!) όπως π.χ. το εσωτερικό το θυρών, το πάνω μέρος του ταμπλό ενώ εξαιρετικό είναι και το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και την πολύ καλή –και πλήρως ρυθμιζόμενη- θέση οδήγησης.
Επίσης, έξυπνες λύσεις όπως το ευρυγώνιος καθρέπτης στο σκιάδιο του συνοδηγού (Wide View Mirror) ουσιαστικά εκμηδενίζει την «τυφλή» γωνία προς τα πίσω και δεξιά στο οπτικό πεδίο του οδηγού.