Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πολύ καλή ποιότητα κύλισης και το υψηλό επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας, κερδίζουν τις εντυπώσεις του οδηγού από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.

Ο dCi κινητήρας των 1,6λτ. αποδίδει ισχύ 125 ίππων και διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία του.

¶κρως εργονομική είναι η θέση του επιλογέα ταχυτήτων στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Βασική επιλογή με ισχύ 125 ίππων

6.138 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Η βασική επιλογή στους κινητήρες του νέου Trafic Van θα είναι ο 1.600άρης dCi με απόδοση 125 ίππων και 320 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ.
Σε συνεργασία με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει ενώ με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, η κατανάλωση του για μεικτό κύκλο κίνησης κυμαίνεται από τα 6,0 – 6,9λτ./100χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να περιορίζονται αντίστοιχα έως και στα 155 g/km.
Στην πράξη, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία του ενώ το Trafic θα εκπλήξει με την ομοιογένεια του, τις άμεσες αντιδράσεις στις εντολές του οδηγού και φυσικά με την ισχύ των φρένων και την πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης.
Πέραν αυτού, πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της ενεργητικής του ασφάλειας, θα αναλάβουν να διορθώσουν πολλά από τα λάθη του οδηγού και θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του ακόμη και σε δύσκολες περιστάσεις.