Συναντήστε μας στις «Detrop» & «Oenos» 2019

Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά συμμετέχει στις Διεθνής Εκθέσεις «Detrop» και «Oenos» που διεξάγονται από 2-4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 
Η 28η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «Detrop» και η 7η Διεθνής Έκθεση Οίνου «Oenos» που διεξάγονται από 2 – 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων κλάδων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Το Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ δεν θα μπορούσε λείπει από την το κέντρο των εξελίξεων και αναμένεται εκ νέου να… σφυγμομετρήσει τον παλμό της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, παρέχοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες, τους εκθέτες και τους επισκέπτες των εν λόγω εκθέσεων να δώσουν το δικό τους «στίγμα», συμμετέχοντας στη μεγάλη σχετική έρευνα του Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, απαντώντας σε ερωτήσεις που σκιαγραφούν «προφίλ, ανάγκες και πρόθεση αγοράς επαγγελματικού οχήματος».
Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τεύχη του Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ που θα μοιραστούν κατά τη διάρκεια του 3ημέρου.  
 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ