Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Τα νέα Vans της ΚΙΑ στην IAA Transportation 2024!

2.500 Επισκέψεις στο άρθρο
Τα νέα Vans της ΚΙΑ στην IAA Transportation 2024!

-Η νέα σειρά Van «εκπροσωπείται» από τα μοντέλα PV5 & PV7
-Για το καλοκαίρι του 2025 έχει προγραμματιστεί η εισαγωγή της πρώτης έκδοσης παραγωγής

Η νέα σειρά Van «εκπροσωπείται» από τα μοντέλα PV5 & PV7

Ύστερα από την παρθενική της εμφάνιση στην έκθεση «World Truck Week» πριν από λίγους μήνες, η Kia είναι έτοιμη να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της και στην IAA Transportation 2024, με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στα πρωτότυπα και πλήρως ηλεκτρικά Vans, PV5 και PV7.
Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της κορεάτικης εταιρείας θα φιγουράρουν τα πρωτότυπα PV5 High Roof, PV5 People Mover, PV5 3D και PV7, με τον όρο PBV να μεταφράζεται σε «Platform Beyond Vehicles» - δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «Πλατφόρμα Πέρα από τα Όρια του Οχήματος» -, θέτοντας έτσι νέα δεδομένα στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας.
Αυτό γιατί τα νέα οχήματα, με την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα, όχι απλώς ανοίγουν το δρόμο στην Kia προκειμένου να εισέλθει στην αγορά των ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων, αλλά συστήνουν και την προσέγγιση ενός πιο ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών, στο οποίο συνδυάζονται κατάλληλα οι προηγμένες λύσεις λογισμικού, με τη δυνατότητα ασύρματης ενημέρωσης «over the air».
Σύμφωνα με τους ίδιους τους φορείς της εταιρείας, άλλωστε, τα PBV της Kia κρίνονται κατάλληλα τόσο για B2B όσο και για ιδιώτες πελάτες, διαθέτοντας επιπλέον τις πιο κατάλληλες στην κατηγορία τους διαστάσεις και χωρητικότητα φόρτωσης.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>