Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τιτανομαχία!

22.911 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Θέτουμε τις κορυφαίες επιλογές στα Pick-Up της ελληνικής αγοράς σε μια… μονομαχία με συνολικά 516hp και 1.130Nm ροπής. Που υπερτερούν και που υπολείπονται; Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Oι σύγχρονοι εκπρόσωποι των μεσαίων Pick-Up που διατίθενται και στην Ελλάδα καταφέρνουν ξεφύγουν από τα στενά… όρια του χαρακτηρισμού «επαγγελματικά οχήματα» δεδομένου ότι προσφέρουν επιδόσεις και επίπεδα άνεσης / ασφάλειας, που παραπέμπουν σε κορυφαίες επιλογές της αγοράς των επιβατικών οχημάτων (Ι.Χ).
Πέραν λοιπόν της δυνατότητας κίνησης τους σε ιδιαίτερα απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές και την ύπαρξη –ανοιχτού- χώρου φόρτωσης, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους ως και άνω του 1,0t., η νέα γενιά των Pick-Ups μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να… κοιτάξει στα μάτια την κατηγορία των SUVs σε ότι αφορά στους χώρους, την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν στο εσωτερικό των διπλοκάμπινων (φυσικά) εκδόσεων τους.
Δύο εκ των χαρακτηριστικότερων προτάσεων που αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας, είναι φυσικά τα Mercedes-Benz X-Class και VW Amarok που ειδικά στις εκδόσεις «X350d Power» και «Aventura» αντίστοιχα, είναι τα Pick-Up με το υψηλότερο κόστος αγοράς και τους ισχυρότερους κινητήρες της αγοράς.
Στις σελίδες που ακολουθούν, το βασικό ερώτημα που θέτουμε είναι φυσικά το: «Αξίζουν τα λεφτά τους;» ενώ, προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα βασικά προτερήματα αλλά και τις τρανταχτές «αδυναμίες» τους.