Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το φιλανθρωπικό ταξίδι του Vanzilla ξεκίνησε εχθές 14 Ιουνίου 2021, από το σχολείο Rosa Llacer της Βαλένθια, όπου μαζεύτηκαν σχεδόν 100 παιδιά ηλικίας 6-21 χρόνων.

Οι κονσόλες είναι Xbox Series S και τα χειριστήρια Xbox Wireless και Xbox Adaptive. Οι οθόνες της BenQ είναι 32 ιντσών και τα ακουστικά του κάθε παίκτη προέρχονται από την B&O.

Το Gaming Transit διαθέτει επίσης έναν αναδυόμενο (pop-up) χώρο εκδηλώσεων και δύο πλήρη σετ αγωνιστικών παιχνιδιών, με τιμόνια, πεντάλ, καθίσματα αγώνων και μια ρύθμιση διπλής οθόνης.

Τη ράμπα και το lift για το αναπηρικό αμαξίδιο τοποθέτησε η συνεργάτιδα της Ford εταιρεία, Allied Mobility.

Στα σετ οδήγησης, συναντάμε δύο cockpit της Next Level Racing με 55άρες οθόνες BenQ και δευτερεύοντα μόνιτορ 34 ιντσών.

Όλοι οι συντελεστές του ιδιαίτερου αυτού Ford Transit.

To Ford Transit του Gamer

2.637 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2021)

Σε ένα ιδιαίτερο road-trip έχει βγει η ομάδα Team Fordzilla της Ford με το Gaming Transit, ένα van που φτιάχτηκε για να μοιράσει χαρά στα παιδιά με αναπηρίες, μεταφέροντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Στους δρόμους της Ευρώπης έχει βγει αυτό το καλοκαίρι η ομάδα «Team Fordzilla» με το ειδικά τροποποιημένο Gaming Transit, ένα van που έχει ως στόχο να μοιράσει χαρά στα παιδιά με αναπηρίες.
 
Τα μέλη της Team Fordzilla, της ομάδας δηλαδή της Ford που ασχολείται με τα esports, θα οδηγούν το ένα και μοναδικό Ford Transit, το οποίο φέρει επίσης το παρατσούκλι «Vanzilla». Είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες προσβασιμότητας, αλλά και τα τελευταία ηλεκτρονικά παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας. Θα επισκεφθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα, παρόχους φροντίδας και σχολεία εναλλακτικών παροχών που υποστηρίζουν παιδιά. Για παιδιά με περιορισμένη κινητικότητα, το φορτηγό περιλαμβάνει αντικείμενα όπως προσαρμοστικά χειριστήρια που επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών κουμπιών, διακοπτών ή χειριστηρίων για τη δημιουργία συγκεκριμένων προσαρμοσμένων ρυθμίσεων.
 
Το φιλανθρωπικό ταξίδι του Vanzilla ξεκίνησε εχθές 14 Ιουνίου 2021, από το σχολείο Rosa Llacer της Βαλένθια, όπου μαζεύτηκαν σχεδόν 100 παιδιά ηλικίας 6-21 χρόνων. Το road trip θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας, ενώ θα περιλαμβάνει σταθμούς στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία και στο Ην. Βασίλειο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τη μορφή του ιδιαίτερου αυτού Ford Transit επιμελήθηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας MS-RT, οι οποίοι δημιουργούν τις εκδόσεις των Ford Transit Custom και Connect που αντλούν έμπνευση από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ πρόσφατα παρουσίασαν και το εντυπωσιακό Ranger MS-RT. Τη ράμπα και το lift για το αναπηρικό αμαξίδιο τοποθέτησε η συνεργάτιδα της Ford εταιρεία, Allied Mobility.
 
Η εταιρεία Envy Create ήταν υπεύθυνη για το εσωτερικό, όπου έχουν τοποθετηθεί τρεις ανεξάρτητοι χώροι παιχνιδιών, που χωρίζονται με διαχωριστικά και διαθέτουν εύκολα καθαριζόμενες επιφάνειες. Το Gaming Transit διαθέτει επίσης έναν αναδυόμενο (pop-up) χώρο εκδηλώσεων και δύο πλήρη σετ αγωνιστικών παιχνιδιών, με τιμόνια, πεντάλ, καθίσματα αγώνων και μια ρύθμιση διπλής οθόνης, για να δημιουργείται μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες σε κάθε σκέλος της περιοδείας.
 
Σημειώνεται, πως το Vanzilla στηρίχθηκε σε ένα Ford Transit 350E 2.0-litre EcoBlue 185 PS RWD L4H3. Εξωτερικά φέρει αυτοκόλλητα γραφικά της Team Fordzilla, μια γρίλια μάσκας σε στιλ Raptor και 10άκτινες μαύρες ζάντες αλουμινίου «Trail» 16 ιντσών. Στον χώρο οδήγησης έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα (Nappa) καθίσματα της MS-RT, suede επενδύσεις και ένα ιδιαίτερο τιμόνι.
 
Οι κονσόλες είναι Xbox Series S και τα χειριστήρια Xbox Wireless και Xbox Adaptive. Οι οθόνες της BenQ είναι 32 ιντσών και τα ακουστικά του κάθε παίκτη προέρχονται από την B&O. Στα σετ οδήγησης, συναντάμε δύο cockpit της Next Level Racing με 55άρες οθόνες BenQ και δευτερεύοντα μόνιτορ 34 ιντσών.