Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Mahindra GOA Hawk Single Cab κερδίζει τις εντυπώσεις με την σχεδίαση του και κυρίως με την καρότσα του, η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων το παρατηρούν!

Το Mahindra GOA Hawk Single Cab 2,2

6.381 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

Βασίσου πάνω του!

Όταν τα «Πράσσειν ¶λογα» τραγουδούσαν το «Βασίσου πάνω σου», τα Mahindra Pick-Up δεν είχαν κάνει την εμφάνιση τους ακόμη στην ελληνική αγορά. Η Agripan SA όμως, φρόντισε να μας «συστήσει» στην ινδική αυτοκινητοβιομηχανία και από τότε άλλαξαν πολλά… ακόμη και ο στίχος του εν λόγω τραγουδιού.

Με τα Pick-Up της Mahindra έχουμε ξανασυστηθεί κατά το παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι θα μας απασχολήσουν ξανά και στο μέλλον. Τόσο η διπλοκάμπινη, όσο και η μονοκάμπινη έκδοση του Mahindra GOA Hawk, δεν περνούν απαρατήρητες, γεγονός που το είχαμε επισημάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν.
Το Mahindra GOA Hawk Single Cab στην προκειμένη περίπτωση, δεν μπορεί να «κρυφτεί» από κανέναν, καθώς, τόσο η ιδιαίτερη παρουσία του, όσο και η υπερμεγέθης καρότσα του, τραβούν τα βλέμματα και δημιουργούν τον ανάλογο «θόρυβο» γύρω του.
Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων, όταν αυτοκίνητο μη ιαπωνικό ή έστω ευρωπαϊκό κινεί τόσο έντονα την περιέργεια του αγοραστικού κοινού.
Κι όμως ο εκπρόσωπος από την Ινδία, αποδεικνύει ότι αποτελεί «σκληρό καρύδι» στη μάχη της κατηγορίας και ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη πρόταση, με την πρακτικότητα να αποτελεί σήμα κατατεθέν του.
Σε όλα τα παραπάνω απομένει να προσθέσουμε και το λογικό κόστος που απαιτείται για την απόκτηση του, για να έχουμε πλέον ολοκληρωμένη την εικόνα μιας εκ των πληρέστερων προτάσεων στην κατηγορία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)