Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι τιμές του νέου Mahindra Genio Pick-Up στην ελληνική αγορά αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το Genio θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μονή ή διπλή καμπίνα και μετάδοση της κίνησης στους δύο ή και τους τέσσερις τροχούς.

Ανάλογα με την έκδοση, το ωφέλιμο φορτίο του νέου Genio Pick-Up ανέρχεται έως και στα 1.185 κιλά και το μήκος της καρότσας του έως τα 2.400χλστ.

Το Mahindra Genio Pick-Up έρχεται Ελλάδα

4.056 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2015)

Η νέα γενιά μοντέλων Pick-Up της εταιρείας Mahindra & Mahindra με την ονομασία «Genio» θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις με μονή ή διπλή καμπίνα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Mahindra, Agripan SA, η νέα γενιά ελαφρών ημιφορτηγών της εταιρείας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας.

Ο λόγος για το μοντέλο «Genio» που θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μονή η διπλή καμπίνα επιβατών και μετάδοση της κίνησης σε έναν ή και τους δύο άξονες.

Το νέο Mahindra Genio έχει εξελιχθεί για να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία που επιθυμεί ένα σκληροτράχηλο όχημα με χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Την κίνηση του νέου Mahindra Genio αναλαμβάνει ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας m-Hawk CRDe με common-rail άμεσου ψεκασμού που έχει εξελιχθεί από τον Αυστριακό Οίκο AVL. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο είναι χωρητικότητας 2,2λτ. και καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων της Euro5 αποδίδοντας ισχύ 120 ίππων από τις 4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 290Nm που είναι διαθέσιμο από τις 1.800 – 2.800 σ.α.λ.

Όπως και στην περίπτωση του Mahindra GOA, έτσι και το Genio Pick-Up διακρίνεται για τις μεγάλες διαστάσεις της πολυτελούς καμπίνας των επιβατών καθώς και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων.

Ωφέλιμο φορτίο έως 1.185 κιλά

Με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η ελληνική αντιπροσωπεία, το νέο Mahindra Genio Pick-Up θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μονή (μήκος αμαξώματος 5.150χλστ.) ή διπλή καμπίνα (μήκος αμαξώματος 5.125 χλστ.).

Αντίστοιχα το συνολικό πλάτος του οχήματος ορίζεται στα 1.880 χλστ., το ύψος στα 1.840 χλστ. με το μήκος του μεταξονίου να ανέρχεται στα 3.200χλστ. αντίστοιχα.

Ανάλογα με την έκδοση της καμπίνας διαμορφώνεται και το μήκος του χώρου φόρτωσης από τα 1.620 – 2.400 χλστ. με το πλάτος του να παραμένει σταθερό στα 1.660 χλστ. και το ύψος των πλευρικών τοιχωμάτων στα 490 χλστ. αντίστοιχα. Τέλος, το μεικτό βάρος του νέου Mahindra Genio ανέρχεται στα 2.980 χλστ. Με το συνολικό απόβαρο των διαφόρων εκδόσεων του να κυμαίνεται από τα 1.720 – 1980 κιλά, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να υποστηρίξουν οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του ορίζεται στα 925 κιλά και των μονοκάμπινων εκδόσεων από τα 1.085 – 1.185 κιλά αντίστοιχα.