Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Sprinter του ντελιβερά!

6.244 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2021)

Με μια αυτόματη γυάλινη πλευρική πόρτα μπορεί να εξοπλιστεί το νέο Mercedes-Benz Sprinter, προσδίδοντας ασφάλεια και απλοποιώντας σημαντικά τη δουλειά του κάθε διανομέα.

«Speed Delivery Door» ονομάζεται το σύστημα της Mercedes-Benz Vans που προορίζεται για τα Sprinter που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ταχυμεταφορών, καθώς έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη δύσκολη δουλειά της παράδοσης δεμάτων, πιο εύκολη, γρήγορη και περισσότερο ασφαλή.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Ουσιαστικά πρόκειται για μια αυτόματα ανοιγόμενη -μέσω αισθητήρων- διπλή γυάλινη πόρτα στον χώρο φόρτωσης, η οποία εκτός όλων των άλλων προσφέρει και καλύτερη ορατότητα στον δρόμο. Ο χειρισμός της πόρτας μπορεί να γίνει και μηχανικά κατ` εντολή του διανομέα – οδηγού, ενώ το κλείδωμα και ξεκλείδωμά της πραγματοποιείται και μέσω του κλειδιού του οχήματος. Περιλαμβάνεται και μηχανισμός ασφαλείας για την αποφυγή των ατυχημάτων κατά την είσοδο και έξοδο του χειριστή, ώστε αυτή να μην τον «μαγκώσει» σε καμία περίπτωση.

Πιο άνετο και οικονομικό το Sprinter
 
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά, αναλογιστείτε μόνο το εξής: Ένας κούριερ κατεβαίνει και ανεβαίνει στο όχημα του, περίπου 300 με 350 φορές ημερησίως! Σύμφωνα με την Mercedes-Benz, μέσω του συστήματος «Speed Delivery Door» εξοικονομούνται σε κάθε στάση περί τα 10 δευτερόλεπτα, κάτι που αν σημαίνει πως σε ημερήσια βάση, μπορούν να κερδηθούν έως και 30 λεπτά!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »