Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δαιθέσιμο στη χώρα μας σε τιμές που εκκινούν από τα 16.935 ευρώ (+ΦΠΑ 24%), είναι το νέο Renault Express Van.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δαιθέσιμο στη χώρα μας σε τιμές που εκκινούν από τα 16.935 ευρώ (+ΦΠΑ 24%), είναι το νέο Renault Express Van.

Το νέο Renault Express Van στη HORECA (+vid)

3.592 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2022)

Το παρών έδωσε το νέο Express Van στην Έκθεση HORECA EXPO 2022 και με αυτή την ευκαιρία ας θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του πιο πρακτικού και αποδοτικού Van της Renault.

Το νέο Renault Express Van είναι εδώ!

  • Μια έκδοση αμαξώματος με μήκος 4,39 μ.
  • Χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος 1,86 - 2,36 μ.
  • Πλάτος πλευρικής πόρτας στα 716 χλστ.!
  • Κινητήρας 1,5 Blue dCi με 75 ή 95hp
 
To ολοκαίνουργιο Renault Express Van, που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη HORECA 2022, τη μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, που, φέτος, διοργανώθηκε από 11 έως 14 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.
 
Το Renault Express Van είναι ένα σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό van, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί την ενσάρκωση της τεχνολογικής εξέλιξης και της ποιοτικής αναβάθμισης του value-for-money. Κοστίζει από 16.935 ευρώ (+ΦΠΑ 24%), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια, εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).


Βασικός πόλος έλξης των επισκεπτών της έκθεσης HORECA 2022 ήταν το ολοκαίνουργιο Renault Express Van.

Βασικός πόλος έλξης των επισκεπτών της έκθεσης HORECA 2022 ήταν το ολοκαίνουργιο Renault Express Van.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δείτε τα πλεονεκτήματα του νέου Vanette της Renault

Βασικό «προσόν» του νέου Renault Express Van είναι πως διαθέτει την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας/μήκους αμαξώματος. Επιπλέον και εφοδιασμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, σύγχρονων προδιαγραφών ρύπων Euro 6D full. Υπόσχεται να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέροντας την καλύτερη σχέση τιμής - μεγέθους - εξοπλισμού.
 
Πιο συγκεκριμένα, το νέο Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό) για ένα όχημα συνολικού μήκους 4,39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ. Το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών, μια κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα, αλλά και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3,7 κ.μ.
 
Είναι εφοδιασμένο με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Wide View Miror, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και υαλοκαθαριστήρων, αλλά και με σύγχρονα συστήματα πολυμέσων, όπως το Renault EASY LINK με οθόνη αφής 8 ιντσών, smartphone mirroring και κάμερα οπισθοπορείας.
 
Δείτε περισσότερα για την παρουσία του Renault Express Van στη φετινή έκθεση HORECA στο παρακάτω βίντεο:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »