Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η στιγμή της παράδοσης του ΜΑΝ TGX PerformanceLine Edition. Από αριστερά: ο κ. Νικ. Ταφιάδης, ο κ. Λ. Δρούκαλης (Διευθύνων Σύμβουλος ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ), ο κ. Γ. Ταφιάδης και ο κ. Σ. Παπαδόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων της ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ).

Το πιστοποιητικό γνησιότητας του MAN TGX PerformanceLine Edition όπου αναγράφεται ο αύξων αριθμός «95» του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο κ. Νικόλαος Ταφιάδης παραλαμβάνει τα κλειδιά του εντυπωσιακού τράκτορα από τον κ. Λουκά Δρούκαλη της ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ.

Ο κ. Ν. Ταφιάδης, περιχαρής στο τιμόνι του νέου αποκτήματος της εταιρείας του.

Το πετράδι του στέμματος!

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2018)

O εντυπωσιακός και συλλεκτίκός τράκτορας TGX 18.640 4x2 LLS της MAN με τα διακριτικά «PErformanceLine Edition» παραδόθηκε στον νέο ιδιοκτήτη του από τους υπεύθυνους της MAN Ελλάς Α.Ε.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ καθώς παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της η εντυπωσιακή όσο και συλλεκτική έκδοση του MAN TGX PerformanceLine Edition, μια από τις μόλις 100 που έχουν παραχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο εν λόγω τράκτορας που έχουμε παρουσιάσει πρόσφατα, εφοδιάζεται με τον υπερσύγχρονο -6κύλινδρο- κινητήρα ΜΑΝ D3876 των 15,2λτ. που αποδίδει ισχύ 640 ίππων στις 1.800 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 3.000 Nm από τις 900 – 1.400 σ.α.λ.
Σε ότι αφορά στην εμφάνιση του, η κορυφαία έκδοσης καμπίνας της εν λόγω σειράς φορτηγών, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία όπως το ανάγλυφο λογότυπο της MAN Truck & Bus στα προσκέφαλα των καθισμάτων και όχι μόνο, τις –χρώματος μπεζ- επενδύσεις σε διάφορες επιφάνειες καθώς και τις –μπλε χρώματος- ζώνες ασφαλείας που συνδυάζονται με τις αντίστοιχου χρώματος περιμετρικές κουρτίνες.
Εντυπωσιακό είναι επίσης και το επίπεδο του εξοπλισμού του εν λόγω μοντέλου με κορυφαία χαρακτηριστικά το προηγμένο σύστημα πολυμέσων της MAN που ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, το σύστημα αυτόματου εσωτερικού φωτισμού της καμπίνας, δερμάτινο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, επενδύσεις από alcantara στα καθίσματα με διακοσμητικές ραφές μπλε χρώματος κ.ά.
Όπως προαναφέραμε, μόλις 100 οχήματα παρήχθησαν σε παγκόσμιο επίπεδο και το μοντέλο που διατέθηκε προς πώληση στην ελληνική αγορά ήταν το «No. 95» και για τον λόγο αυτό, παράλληλα με την παράδοση του –συμβολικού- κλειδιού, στον νέο ιδιοκτήτη του εντυπωσιακού τράκτορα της MAN Truck & Bus δόθηκε και το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας.
Νέος ιδιοκτήτης του ΜΑΝ TGX PerformanceLine Edition είναι η εταιρεία ΤΑΦΙΑΔΗΣ TRANS EΠΕ που ιδρύθηκε το 1991 από τον κ. Γεώργιο Ταφιάδη και δραστηριοποιείται στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές ιατρικών και βιομηχανικών αερίων με κρυογενή βυτιοφόρα (-200 βαθμοί Κελσίου).
Πρόκειται για έναν… παραδοσιακό πελάτη της ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ. Ο σημερινός επικεφαλής της εταιρείας, κ. Νικόλαος Ταφιάδης δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του επετειακού τράκτορα: «Η εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τη ΜΑΝ και το μεγαλύτερο ποσοστό του στόλου των φορτηγών μας είναι ΜΑΝ, καθώς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, την οικονομία και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Στον στόλο μας προστέθηκε σήμερα ένας τράκτορας – κόσμημα, τον οποίο ανυπομονούμε να θέσουμε επί το έργον!».
Από την πλευρά του, ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Φορτηγών & Λεωφορείων της MAN Ελλάς Α.Ε. τόνισε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το συλλεκτικό από κομμάτι, ο τράκτορας TGX PerformanceLine Edition, αποκτήθηκε από μια εταιρεία που εκτιμά εδώ και χρόνια στα φορτηγά της ΜΑΝ την ποιότητα, την αξιοπιστία και το χαμηλό Συνολικό Κόστος χρήσης, τιμώντας μας με τη συνεργασία της. Ευχόμαστε στον κ. Ταφιάδη να απολαύσει αυτό το μοναδικό όχημα που θα τον διευκολύνει σημαντικά στο καθημερινό του έργο».
Καταλήγοντας, σε σχετικές του δηλώσεις ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε, κ. Λουκάς Δρούκαλης, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του στόλου οχημάτων της συγκεκριμένης εταιρείας, αποτελείται από οχήματα της ΜΑΝ τόνισε πως: «Εστιάζουμε σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, παρέχοντας τις κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις για τις μεταφορικές του ανάγκες. Όπως και στη σημερινή περίπτωση, το ότι οι πελάτες μας επιλέγουν τη ΜΑΝ ξανά και ειδικά το κορυφαίο μοντέλο μας, αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή».