Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δείτε πώς το 14μετρο Mercedes-Benz Tourismo L μπορεί να γίνει ακόμα πιο πολυτελές.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε πώς το 14μετρο Mercedes-Benz Tourismo L μπορεί να γίνει ακόμα πιο πολυτελές.

Το πολυτελές Mercedes-Benz Tourismo L

13.046 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2022)

Το 3αξονικό Mercedes-Benz Tourismo L είναι ένα πολυτελές πούλμαν 14 μέτρων που προσφέρει στους έως και 59 επιβάτες του μοναδικές ανέσεις και προηγμένη ασφάλεια, ενώ μπορεί να αποκτηθεί με ό,τι …τραβάει η ψυχή του υποψήφιου ιδιοκτήτη του.

Ανεση και ασφάλεια από το μεγαλύτερο Mercedes-Benz Tourismo!

  • Έκδοση Tourismo L με 3 άξονες και μήκος 14 μέτρων
  • Έως και 59 άνετα καθίσματα και πολυτέλεια στο έπακρο
  • Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας
  • Πλήθος επιλογών εξατομίκευσης
 
Τρία 14μετρα Mercedes-Benz Tourismo L τριών αξόνων με σπέσιαλ εξοπλισμό, ενέταξε πρόσφατα στον στόλο της η ολλανδική εταιρεία ενοικίασης πούλμαν και λεωφορείων, Autobusbedrijf Doornbos, η οποία προσφέρει στους πελάτες της επιλογές που ποικίλουν από τα mini-buses μέχρι τα διώροφα οχήματα.
 
«Θέλουμε να προσφέρουμε μια πολυτελή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία», τόνισε ο διευθυντής της εταιρείας, Adrie Oostenbrug, γεγονός που εξηγεί γιατί οι άνθρωποί της επέλεξαν την μακρύτερη έκδοση του Mercedes-Benz Tourismo, αντί με την στάνταρ διαμόρφωση των 59 καθισμάτων, εκείνη με 52 θέσεις, καθώς ήθελαν να προσφέρουν επιπλέον χώρο για τους επιβάτες. Επιπλέον, η Doornbos επέλεξε τα πιο αναπαυτικά καθίσματα, με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και την πολυτελή επένδυση «Luxline».
 
Προσοχή δόθηκε και στην εξωτερική εμφάνιση των πούλμαν, τα οποία -όπως όλα τα οχήματα της Doornbos- φέρουν την απόχρωση «Champagne Metallic». Τη μορφή των τριών Tourismo L συμπληρώνουν οι αλουμινένιες ζάντες και τα μικρά γραφικά με τα λογότυπα της εταιρείας, τα οποία στόχος ήταν να μην κυριαρχούν στην εμφάνιση των πούλμαν, «κλέβοντας» μέρος του πολυτελούς χαρακτήρα τους. Εξάλλου, οι περισσότεροι πελάτες της Doornbos είναι άνθρωποι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα.


Λιγότερα καθίσματα (52 αντί για 59) καθίσματα με πολυτελείς επενδύσεις, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση των επιβατών.

Λιγότερα καθίσματα (52 αντί για 59) καθίσματα με πολυτελείς επενδύσεις, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση των επιβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ασφάλεια στο maximum

Στο μεταξύ, εκτός από την άνεση, η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για την Doornbos και έτσι τα τρία γερμανικά πούλμαν εξοπλίστηκαν με όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά της Mercedes-Benz. Ανάμεσα στα στοιχεία συναντάμε ζώνες τριών σημείων σε όλα τα καθίσματα, σύστημα κλειδώματος «Alkolock» αν ο οδηγός έχει καταναλώσει αλκοόλ, σύστημα υποβοήθησης στο στρίψιμο «Sideguard Assist» και προσαρμοζόμενο cruise control. Για λόγους ασφαλείας επιλέχθηκε και η ισχυρή έκδοση των κινητήρα απόδοσης 335 kW (456 hp).

Δύο λόγια για την εταιρεία

Αξίζει να αναφερθεί, πως αρχικά η Doorbos σχεδίαζε να αποκτήσει όχι τρία αλλά δύο Tourismo L, με την παράδοση να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μία γιορτή. Σημειώνεται πως η εταιρεία ιδρύθηκε το 1916 και έχει την έδρα της στο Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας. Σήμερα διαθέτει στον στόλο της συνολικά 18 λεωφορεία, από τα οποία τα περισσότερα φέρουν τα σήματα της Mercedes-Benz.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »