Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Volkswagen Transporter 6.1 βραβεύτηκε ως «Van of the Year» στα φετινά «Trade Van Driver Awards» του ομώνυμου βρετανικού Μέσου.

Ως «Μεγάλο Van της Χρονιάς» βραβεύτηκε το VW Crafter.

Το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης «City Emergency Braking (CEB)», συνοδεύει τον εξοπλισμό των επιβατικών μοντέλων της Volkswagen. Στη φωτό το βλέπουμε στο VW Polo.

Οι κ.κ. Lars Krause και Michael Obrowski.

Τριπλή βράβευση για τα επαγγελματικά της VW

2.364 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Τρία επίζηλα βραβεία απέσπασε η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, με τα Transporter 6.1 και Crafter να αξιολογούνται ως «Van της Χρονιάς» στην κατηγορία τους και το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης «CEB», να ψηφίζεται ως η καλύτερη τεχνική καινοτομία.

Τρεις τίτλους απέσπασε η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles) στα φετινά βραβεία «Trade Van Driver Awards» του ομώνυμου βρετανικού Μέσου, στα οποία υπενθυμίζεται διακρίθηκε -για μία ακόμα φορά- το νέας γενιάς Isuzu D-Max.
 
Αναλυτικότερα, το Volkswagen Transporter 6.1 βραβεύτηκε ως «Van of the Year», καθώς εκτιμήθηκαν η αξιοπιστία του, οι τεχνολογικές εφαρμογές που ενσωματώνει και η υπολειμματική του αξία (η καθαρή ρευστοποιήσιμη αξία ενός αποσβέσιμου παγίου περιουσιακού στοιχείου) για την εταιρεία που το έχει στην κατοχή της.
 
Αντίστοιχη ήταν η διάκριση και του μεγαλύτερου Volkswagen Crafter, το οποίο οι συντάκτες και οι αναγνώστες του περιοδικού, έκριναν ως «Best Large Van» χάρη στην άνεση που προσφέρει, στην προστιθέμενη αξία του και στη συνολική απόδοσή του.
 
Επιπλέον, η τεχνολογία φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης «City Emergency Braking (CEB)» της Volkswagen, βραβεύτηκε στον φετινό διαγωνισμό, ως η καλύτερη τεχνική καινοτομία (Best Technical Innovation).
 
Υπενθυμίζεται πως πίσω στο 2017, η Volkswagen Commercial Vehicles είχε γίνει ο πρώτος κατασκευαστής που εγκατέστησε αυτόνομα συστήματα πέδησης έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου του CEB, σε ολόκληρη τη γκάμα Van της, ενώ εξακολουθεί να είναι η μόνη εταιρεία που το ενσωματώνει στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των μοντέλων της. Σημειώνεται πως το σύστημα CEB είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων υπό επικίνδυνες αστικές συνθήκες, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.
 
Στο μεταξύ, αξίζει να αναφερθεί πως η διοικητική ομάδα της Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) αναδιοργανώνεται με δύο νέα μέλη που διορίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της μάρκας. Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου 2021 ο Lars Krause θα αναλάβει την ευθύνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Επιπλέον, ο Michael Obrowski, προηγουμένως επικεφαλής του ομίλου Controlling στη Volkswagen AG, θα ενταχθεί στην ομάδα Brand Board of Management, ως επικεφαλής του τμήματος Οικονομικών και Πληροφορικής την ίδια ημερομηνία.