Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

  BILLELI ANDON

  24.319 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

  Η εταιρεία BILLELI  ANDON  είναι ένα υπερσύγχρονο φανοποιείο φορτηγών. Με 18ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης φορτηγών. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο σύγχρονο φανοποιείο BILLELI  ANDON μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money επισκευή ή αποκατάσταση του φορτηγού σας.  Διαθέτοντας ήδη 18ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης φορτηγών παντός τύπου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
  Στις νέες εγκαταστάσεις 400 τ.μ. του φανοποιείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει  δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.     

  Η BILLELI  ANDON παρέχει τις εξής υπηρεσίες:     
  - Φανοποιία: Επαναφέρει την εμφάνιση και την οδηγική συμπεριφορά του φορτηγού, στην εργοστασιακή του κατάσταση.
  - Βαφές φούρνου
  - Μετατροπές και κατασkευές σε λαμαρίνες
  - Αερογραφίες
  - Επιγραφές
  - Τοποθέτηση Led μπαρών 
  - Ανταλλακτικά καινούργια
  - Ανταλλακτικά γνήσια μεταχειρισμένα & After Market

  Το πλεονέκτημα της πολύχρονης εμπειρίας του εξειδικευμένου προσωπικού του συνεργείου αποτελεί εγγύηση της δουλειάς τους και δίνει το υψηλό know how. Οδηγεί σε «σοφές» επιλογές όταν χρειαστεί να κριθεί το πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «κουμπώνουν» όπως πρέπει στο φορτηγό σας.