Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    29.514 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

    Η επιχείρηση του κου. Αγγελάκη Μιχαήλ είναι ένα υπερσύγχρονο one stop shop για την συντήρηση και επισκευή του επαγγελματικού σας. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φανοποιείας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Το φανοποιείο φορτηγών & πούλμαν ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στο Αιγάλεω αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα ανακατασκευές εσωτερικών χώρων & αμαξωμάτων, ενώ παράλληλα παρέχει στο φορτηγό σας άρτιες υπηρεσίες φανοποιείου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
    Το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και ασχολείται με προθυμία, σεβασμό στον πελάτη και επαγγελματισμό με οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί το φορτηγό σας.

    Βασισμένοι πάντα στην τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο και την πολυετή πείρα, μιας και βρίσκεται στον χώρο από το 1969, θέτουν σε εφαρμογή τις πλέον πρωτοποριακές μεθόδους για να σας παρέχουμε σε κάθε περίπτωση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το  φανοποιείο, με εγκαταστάσεις 350 τ.μ., δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 53 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες του τις υπηρεσίες του με τον πιο αποτελεσματικό και παράλληλα οικονομικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ασφαλή τεχνολογία και υπερσύγχρονα μηχανήματα.

    Αναλυτικά, οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει το φανοποιείο φορτηγών & πούλμαν ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ είναι οι εξής:
    • Φανοποιία 
    • Μετατροπές - ανακατασκευές εσωτερικών χώρων & αμαξωμάτων
    • Αερογραφίες - Βαφές φούρνου παντός τύπου οχημάτων Pick up, Van, Vannet, Φορτηγά λεωφορεία
    • Διακόσμηση εχωτερικών χώρων Vannet
    • Είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που διαθέτουν ειδική άδεια κατασκευής τροχοφόρου 
     

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »