Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Γιατί τα Fiat Doblo Cargo & Ford Transit Connect διατηρούν εξαιρετικές πωλήσεις έναντι... νεότερων ανταγωνιστών;

Γιατί τα Fiat Doblo Cargo & Ford Transit Connect διατηρούν εξαιρετικές πωλήσεις έναντι... νεότερων ανταγωνιστών;

Vanettes σε κόντρα πόντων & κιλών!

29.288 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2022)

Γιατί το Fiat Doblo Cargo και το Ford Transit Connect τα καταφέρουν περίφημα στις πωλήσεις των Vanettes στην Ελλάδα; Τα συγκρίνουμε με τα Citroen Berlingo & Peugeot Partner για να δούμε γιατί έχουν το «πάνω χέρι» σε επιδόσεις και πωλήσεις.

O «παλιός είναι αλλιώς» στα Vanettes!

  • Top τα Fiat Doblo Cargo & Ford Transit Connect
  • Το Fiat Doblo Cargo είναι το μόνο -και- με υπερύψωση οροφής
  • Κορυφαίος ωφέλιμος όγκος (έως 5,4κ.μ.) για το Fiat Doblo Cargo
  • Ωφέλιμο έως και 903 κιλά για το Ford Transit Connect
 
Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ αναφορικά με τις νέες ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά για το 1ο 3μηνο του 2022, η κατηγορία των Vanettes διατηρεί ένα… σεβαστό μερίδιο αγοράς της τάξης του 39,5% επί του συνόλου των πωλήσεων και αποτελεί την δημοφιλέστερη κατηγορία.
 
Οι λόγοι που συνηγορούν σε αυτήν την εμπορική επιτυχία των εν λόγω οχημάτων είναι πολλοί με κυριότερους εξ αυτών το περιορισμένο κόστος αγοράς (σε σχέση με τις κατηγορίες των Μεσαίων & Μεγάλων Vans), την απαράμιλλη ευελιξία (κύκλος στροφής από 10μ. περίπου) δεδομένου ότι το μήκος του αμαξώματος τους δεν υπερβαίνει τα 4,5μ. αλλά και το περιορισμένο Κόστος Χρήσης και Συντήρησης.
                           
Ωστόσο, δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, παρά τις μικρές διαστάσεις τους, τα Μικρά Vans (Vanettes) είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με σημαντικό όγκο και βάρος, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε πολλαπλές εφαρμογές, ειδικά εντός της πόλης και στο… τελευταίο χιλιόμετρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.
 
Παράλληλα, αποτελούν πρώτης τάξεως επιλογή για όλους τους κλάδους των τεχνικών επαγγελμάτων, ενώ μπορούν να δεχθούν με άνεση και υπερκατασκευές όπως π.χ. ψυκτικούς θαλάμους, ειδικά συστήματα στερέωσης εξοπλισμού (εργαλειοθήκες) κ.ά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Vanettes στην κόντρα των διαστάσεων και των μεταφορικών δυνατοτήτων

 
Γιατί το Fiat Doblo Cargo και το Ford Transit Connect τα καταφέρνουν περίφημα στις πωλήσεις της κατηγορίας τους στην ελληνική αγορά;
 
Προκειμένου να διαπιστώσουμε γιατί οι δύο αυτοί… ώριμοι εκπρόσωποι των Vanettes εξακολουθούν να διατηρούν μια αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στη χώρα μας, συγκρίνουμε τις μεταφορικές του δυνατότητες με δύο από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της nouvelle vague της κατηγορίας, τα «δίδυμα» Citroen Berlingo & Peugeot Partner.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »