Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 1.296 χλστ. και το πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών στα 1.004 χλστ. αντίστοιχα.

Το μεταλλικό πλέγμα επιτρέπει στον οδηγό να έχει άμεση οπτική επαφή με το φορτίο, χωρίς να ανησυχεί για τυχόν μετατόπιση του.

Στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης έχουν προβλεφθεί τέσσερις μεταλλικοί κρίκοι για τη στερέωση του φορτίου.

Χώρος φόρτωσης: Ωφέλιμο φορτίο έως και 503 κιλών

25.118 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

Με συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 3,97μ., το Ford Fiesta Van προσφέρει έναν ευμεγέθη χώρο φόρτωσης με συνολικό μήκος 1.296 χλστ. που συνδέεται με την καμπίνα των επιβατών μέσω ενός ειδικού μεταλλικού πλέγματος.
Το ωφέλιμο πλάτος του χώρου φόρτωσης μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών ανέρχεται στα 1.004 χλστ. και το ύψος στα 806 χλστ. ενώ ιδιαίτερα ευρύ και βολικό αποδεικνύεται το άνοιγμα της πίσω πόρτας.
Συνολικά, το Fiesta Van μπορεί να υποστηρίξει φορτία με ωφέλιμο όγκο 1,0κ.μ. ενώ, παρά το γεγονός ότι το μεικτό βάρος του οχήματος δεν υπερβαίνει τα 1.570 κιλά, είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία από 444 – 503 κιλά, ενώ η ελκτική του ικανότητα κυμαίνεται, αναλόγως του κινητήρα, από τα 600 – 750 κιλά αντίστοιχα.
Τέλος, η στερέωση του φορτίου εντός του χώρου φόρτωσης επιτυγχάνεται μέσω της ύπαρξης τεσσάρων κρίκων σε ειδικά μελετημένα σημεία.  

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)