Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Ανετο, προβλέψιμο και στιβαρό παντού και πάντα

    25.120 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

    Χάρη στο στιβαρό πλαίσιο του, το Fiesta Van θα κερδίσει άμεσα τον οδηγό με την ομοιογένεια του και το εξαιρετικό κράτημα του σε δρόμους με συνεχείς στροφές ενώ, στον αυτοκινητόδρομο, δεν επηρεάζεται ακόμη και από έντονους πλευρικούς ανέμους. Παράλληλα, σε κάθε περίπτωση η ηχομόνωση της καμπίνας είναι πολύ καλή ενώ τα επίπεδα του παραγόμενου θορύβου από τη λειτουργία του κινητήρα, δεν θα ενοχλήσουν σε καμία περίπτωση.
    Παρά την ιδιαίτερα χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου του, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5λτ. αποδεικνύεται ελαστικός και με προθυμία θα ανταποκριθεί στις εντολές του οδηγού ενώ την ίδια στιγμή, η ηλεκτρική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης (EPAS) είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και θα εκτιμηθεί δεόντως τόσο κατά την κίνηση εντός της πόλης όσο και στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.
    Πέραν της ύπαρξης ηλεκτρονικών συστημάτων όπως το ESC που αναλαμβάνει την υποβοήθηση του έργου του οδηγού στις κρίσιμες περιπτώσεις αποσταθεροποίησης του οχήματος, το Fiesta Van εφοδιάζεται επιπλέον με συστήματα όπως το «DDS» (Deflation Detection System) που ελέγχει συνεχώς την πίεση των ελαστικών αλλά και την ένδειξη αλλαγής της σχέσης στο κιβώτιο που ουσιαστικά, υποδεικνύει ακόμη και στον άπειρο οδηγό, τον τρόπο να κινηθεί με τη βέλτιστη δυνατή οικονομία καυσίμου.

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)